Subiecte: propaganda
Valeriu Bucuroiu - „Securistul Uniunii” - pe teren. De la stânga la dreapta: Dan Laurențiu, Nichita Stănescu, Valeriu Bucuroiu, Marin Preda, Eugen Simion, Nicolae Ciobanu, Nicolae Breban, Ioan Șerb, Damian Necula. În centru: urmașul, Răzvan Bucuroiu, tot pe teren.

DETRACTORII IERARHILOR. Azi: Răzvan Bucuroiu, fiu de activist comunist din CC al PCR vs IPS Teodosie, al 17-lea copil al unei familii de țărani. Valeriu Bucuroiu ”era SECURISTUL UNIUNII”! Biografii paralele cu Papahagi, Baconschi, Paleologu și Tismăneanu

Răzvan Bucuroiu, realizator TVR la „Universul Credinței”, ex-director la fosta revistă „Magazin Ilustrat Lumea Credinței”, editorialist la ziarul „Lumina” al Patriarhiei Române și influențăr pe Facebook, se arată adeseori indignat public față de un singur ierarh: IPS Teodosie.

Dr. Mattias Desmet, discursul din România: De la viziunea materialist-raționalistă asupra omului și a lumii și formarea maselor prin propagandă la totalitarismul tehnocratic – Curajul de a spune Adevărul versus refugiul comod în “lumea aparențelor”

Redăm mai jos fragmente traduse din discursul excelent în Parlamentul României al Dr. Mattias Desmet, lector în psihoterapie psihanalitică la Universitatea din Ghent, Departamentul de Psihanaliză și Consultanță clinică, și autorul cărții „Psihologia totalitarismului”

Foto: Facebook Marcel Ciolacu

Ciolacu a pupat degeaba condurul lui Netanyahu: Românii care urmau să fie azi eliberați din Gaza nu au mai fost lăsați să iasă. Premierul PSD a zburat în Egipt ca să se pozeze propagandistic cu refugiații. Publicitatea politică cu copii este interzisă

93 de români dintr-un număr inițial de 103, și familiile lor, au reușit să plece din Gaza. Au ajuns în Egipt și se îndreaptă spre Aeroportul din Cairo, de unde vor fi aduși în România pe cale aeriană. Alți 51 de români așteaptau evacuarea însă aceasta a fost blocată de israelieni.

Transsexualul purtător de cuvânt al armatei ucrainene a fost DEMIS. Ciudatul Cirillo a amenințat ”propagandiștii Rusiei” de pe Lista Neagră a Ucrainei cu moartea. Pe listă se află și cetățeni americani ca Tucker Carlson sau Elon Musk, cât și Andrei Marga

Transsexualul Sarah Ashton-Cirillo, în vârstă de 45 de ani, a fost înlăturat din funcția de purtător de cuvânt al armatei ucrainene, după ce a realizat un videoclip în care a spus că 'diavolii ruși' vor ”plăti pentru crimele lor”.

Republicanul J.D. Vance îi cere lui Biden să dezvăluie dacă "ciudatul" transsexual al Ucrainei are legătură cu serviciile secrete americane, după ce a amenințat ”propagandiști” cu moartea: Amenință americani și alte persoane pentru că își spun părerea

Senatorul J.D. Vance a scris unor înalți oficiali ai administrației Biden, cerând Casei Albe să dezvăluie dacă Sarah Ashton-Cirillo, o persoană transsexuală care pretinde a fi purtător de cuvânt al armatei ucrainene, are legături cu serviciile de informații americane.

Dezvăluiri: Rețea vastă de cenzură finanțată de Departamentul de Stat al SUA, Bill Gates, George Soros și alții. Rețeaua a cenzurat și discreditat instituții media independente care au pus la îndoială narațiunile oficiale

America First Legal a făcut o serie de postări pe Twitter, în care dezvăluie detalii despre Centrul pentru Implicare Globală (GEC) al Departamentului de Stat din SUA. GEC a desfășurat propagandă guvernamentală în SUA prin intermediul unor organizații media private.

Robert Malone: Cum se desfășoară o campanie de discreditare și defăimare a vocilor credibile, etichetate drept „influenceri extremiști”. LISTA NEAGRĂ din SUA e întocmită cu același scop ca cea din ROMÂNIA. TOPUL celor 10

De ce medici calificați și organizații media legitime au fost asociate cu antisemiți, suprematiști albi și neonaziști? Nu poate exista o altă explicație decât aceea că este o încercare clară de a discredita, cenzura și defăima voci credibile care ridică probleme incomode.

CJ Hopkins: Cum funcționează o operațiune PSYOP – controlul asupra daunelor, dezvăluirile limitate și distragerea atenției. CAZUL PFIZER (I)

Vine un moment aproape de sfârșitul fiecărui PSYOP, când cei care conduc operațiunea și-au atins obiectivul sau o mare parte din obiectivul urmărit, iar oamenii ajung să recunoască tot mai mult că este vorba despre o operațiune PSYOP, iar atunci accentul se mută către controlul asupra daunelor și ștergerea PSYOP-ului din istoria oficială.

Răzvan Constantinescu nu înghite LISTA NEAGRĂ de la Iași: Pentru că îi put bocancea DOMNUL ILAȘ SE DĂ LOVIT. Sorin Bocancea și Constantin Ilaș, mă interesează ce proprietăți aveți, ca să știu dacă veți face față daunelor cerute în instanță

Da, e vorba de porcăria aia de listă în care m-ați inclus. Eu nu am făcut propagandă pentru nimeni, cu atât mai puțin pentru Federația Rusă. Eu iubesc România și mă simt jignit dacă cineva pretinde că aș face propagandă altei țări. De-abia aștept să vă umplu de propagandă!

Dr. Robert Malone propune o LISTĂ MONDIALĂ A VACCINIȘTILOR, la fel cum a făcut ActiveNews în România. Motivele pentru care inventatorul ARNm cere identificarea colaboraționiștilor din Războiului Informațional împotriva omenirii. VIDEO

„Celebrități din mass-media, influenceri, muzicieni și artiști au colaborat (adesea pe bani) cu Guverne și ONG-uri pentru a sprijini războiul informațional planificat în prealabil (Evenimentul 201) împotriva cetățenilor. Aceștia trebuie să fie...”

Un copil nevinovat lăsat alături de un ginere de criminal securist

Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

Mai mulți cititori ne-au avertiza că în urma apariției LISTEI TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA, aflată în curs de actualizare, unii dintre aceștia, în loc să-și recunoască greșeala și să-și ceară iertare, au început să-și șteargă postările.

Documentar exploziv semnalat de Dr. Robert Malone: „Propaganda expusă”: corupția și complotul între guverne, Big Tech și Big Pharma (II). Istoricul infracțional al Pfizer și mituirea medicilor capturați de complexul medical industrial

Oferim cititorilor Active News partea a doua din prezentarea Dr. Robert Malone a documentarului exploziv, din 9 părți, realizat de jurnaliștii Ty și Charlene Bollinger, „Propaganda expusă [NECENZURAT]”, documentar la care participă peste 60 de medici, oameni de știință, experți în sănătate și luptători pentru libertate.

PROPAGANDA EXPUSĂ: Corupția și complotul între guverne, Big Tech și Big Pharma (I) - Documentar exploziv semnalat de Dr. Robert Malone. Adevărul despre medicina modernă: Împăratul este gol! (VIDEO)

Dr. Robert Malone postează pe blogul său anunțul și prezentarea despre un nou documentar exploziv, în 9 părți, realizat de jurnaliștii Ty și Charlene Bollinger, „Propaganda expusă [NECENZURAT]”, documentar la care participă peste 60 de medici, oameni de știință și experți în sănătate, luptători pentru libertate.

Fundația Rockefeller și alte organizații globaliste finanțează cu milioane de dolari cercetări în psihologia comportamentală pentru a „impulsiona” cât mai mulți oameni să se vaccineze anti-COVID-19 (I)

Fundația Rockefeller, Fundația Națională pentru Știință (o agenție „independentă” a guvernului SUA) și alte organizații nonprofit globaliste investesc milioane de dolari într-o inițiativă de cercetare „pentru a crește gradul utilizării vaccinurilor COVID-19 și al [respectării] altor măsuri recomandate de sănătate publică, prin combaterea dezinformării”.