Subiecte: protest

RECENT NEWS: Tânăr protestatar bătut de poliție și jandarmi la Brăila, lăsat să zacă leșinat pe asfalt într-o baltă de sânge. JURNALIST către JANDARM: Românii vă platesc salariile și Dvs îi omorâți în bătaie. VIDEO cu tineri țigani „extremiști” „fasciști”

Un adolescent care a participat marți seară la protestele de la Brăila a fost bătut cu bestialitate de către jandarmi. Tânărul a fost lăsat leșinat pe asfalt lângă o mașină de poliție, într-o baltă de sânge.

Foto: Starea de Libertate

A ÎNCEPUT! UPDATE: Demonstranții sunt la Cotroceni - LIVE VIDEO. Pompiliu Diplan: LA 5 JUMATE LA UNIVERSITATE! Provocatorii să fie retrași la Unitate! Manifestanții pentru Libertate au ieșit din nou în 77 de orașe din întreaga Românie

Pompiliu Diplan de la # Starea de Libertate mulțumește într-un mesaj video tuturor manifestanților curați care au umplut străzile Bucureștiului ieri și anunță continuarea protestelor pentru dezideratele solicitate - anularea tuturor restricțiilor aberante impuse de așa zisa „stăre de alertă”, a intențiilor de legiferare a vaccinării obligatorii și a demersurilor pentru impunerea pașapoartelor de vaccinare. Esența demersului nostru e simplă, spune Diplan: Pentru Libertate! Și în al doilea rând, pe lângă chemarea deja clasică LA 5 JUMATE LA UNIVERSITATE!, Diplan adaugă: Provocatorii să fie retrași la Unitate!

Proteste în Piața Universității din București de la 17.30 și în alte orașe din țară. Alexandru Petria: Jos măștile, jos dictatura sanitară!

Umilințele au dat în clocot, orb să fii ca să nu vezi. Lumea s-a săturat de restricțiile aberante și discreționare, nu mai e dispusă să rabde. Și pentru ce să îndure, când cu actuala clasă politică nu se întrevede o îmbunătățire a situației? Să-și vadă pierdute locurile de muncă și afacerile, să alunece în mizerie doar de spaima unui virus cu o mortalitate redusă?

stiripescurt.ro

Sindicaliștii de la metrou reacționează după amenințările lui Cîțu: „Oamenii nu vor uita niciodată ce faceți acum. Nu veți scăpa de rigorile legii. Că tot invocați că nimeni nu e mai presus de lege. Nimeni, deci nici voi!"

Florin Cîțu a cerut măsuri pentru recuperarea prejudiciului din ziua protestului spontan, în care circulația Bucureștiului a fost paralizată. „În mandatul meu, nu voi permite să fim șantajați de un grup de oameni organizați în stil mafiot. Așa cum e firesc, orice negociere se va face cu respectarea strictă a legii. Reforma companiilor de stat continuă", a precizat premierul.