Subiecte: telefoane mobile

Dr. Joseph Mercola: Cum pot căștile fără fir să creeze tulburări neurologice (II). Măsuri pentru protejarea sănătății și reducerea expunerii la câmpurile electromagnetice neionizante – Protecția necesară înaintea răspândirii tehnologiei 5G

Căștile fără fir, precum popularele AirPods de la Apple, ar putea fi periculoase pentru sănătate, potrivit unei petiții semnate de 250 de oameni de știință, petiție semnalată de Dr. Joseph Mercola. În partea a doua a analizei sale, Dr. Mercola prezintă măsuri pentru protejarea sănătății și reducerea expunerii la câmpurile electromagnetice neionizante.

Cancer cerebral cauzat de telefoanele mobile (II): Industria telecomunicațiilor a ascuns studiile care fac legătura între utilizarea telefonului mobil și leziuni ale creierului și ale ADN-ului. Trimiteri către studii

Dosarul în procesul din Louisiana citează un număr semnificativ de studii științifice și acțiuni ale industriei întreprinse începând cu anii 1980, „printre care concedierea, definanțarea sau denigrarea cercetătorilor care au descoperit existența de efecte adverse asociate cu utilizarea telefonului mobil”.

Cancer cerebral cauzat de telefoanele mobile: dovezi prezentate de experți, audiate după 21 de ani de la intentarea procesului. Industria telecomunicațiilor a ascuns riscurile pentru sănătate (I)

Într-un interviu acordat The Defender, Hunter Lundy – un avocat care îi reprezintă pe reclamanți în două procese intentate de aceștia, susținând că telefoanele mobile le-au dezvoltat cancer cerebral – a spus că este frustrat de ritmul lent în care se mișcă sistemul juridic, dar că crede că „adevărul va ieși la iveală”.