Subiecte: transsexuali

Documentul care aruncă în aer Biserica Catolică: ”Părinții” homosexuali își pot boteza copilul iar transsexualii pot fi nași la botez și pot fi creștinați. BULA PAPALĂ inventează pentru sodomiști un termen de nouvorbire: persoane ”homoafective”

Papa Francisc a aprobat un document redactat de cardinalul Victor Manuel Fernández care atestă că persoanele "transsexuale" pot fi nași la botez. De asemenea, documentul stipulează că părinții homosexuali își pot boteza copiii.

Transsexualul purtător de cuvânt al armatei ucrainene a fost DEMIS. Ciudatul Cirillo a amenințat ”propagandiștii Rusiei” de pe Lista Neagră a Ucrainei cu moartea. Pe listă se află și cetățeni americani ca Tucker Carlson sau Elon Musk, cât și Andrei Marga

Transsexualul Sarah Ashton-Cirillo, în vârstă de 45 de ani, a fost înlăturat din funcția de purtător de cuvânt al armatei ucrainene, după ce a realizat un videoclip în care a spus că 'diavolii ruși' vor ”plăti pentru crimele lor”.

Republicanul J.D. Vance îi cere lui Biden să dezvăluie dacă "ciudatul" transsexual al Ucrainei are legătură cu serviciile secrete americane, după ce a amenințat ”propagandiști” cu moartea: Amenință americani și alte persoane pentru că își spun părerea

Senatorul J.D. Vance a scris unor înalți oficiali ai administrației Biden, cerând Casei Albe să dezvăluie dacă Sarah Ashton-Cirillo, o persoană transsexuală care pretinde a fi purtător de cuvânt al armatei ucrainene, are legături cu serviciile de informații americane.

Un transsexual a ajuns pe coperta celebrei reviste Sports Illustrated, la categoria costume de baie. La naștere de sex masculin, Kim Petras a devenit ”ea” la vârsta de 16 ani

Celebra revistă lunară new-yorkeză Sports Illustrated, lansată în 1954, după ce o publicație cu același nume vedea mai întâi lumina tiparului în 1936, a optat pentru ilustrarea uneia dintre cele 4 coperți ale ediției catalogului Swimsuit din acest an în favoarea lui Kim Petras, la naștere de sex masculin și devenit „ea” la vârsta de 16 ani.

Cazul atacului armat la o școală din Nashville, SUA: JIHADUL TRANS declanșat împotriva creștinilor. Activista feministă și LGBT-istă JANE FONDA a explicat la TV ce trebuie să urmeze după marșuri și proteste: CRIMA!

Mai multe lucruri au devenit clare în urma atacului armat de la școala din Nashville, în care au fost ucise șase persoane. Ucigașul este o femeie bolnavă mintal, Audrey Hale, care a vizat o școală creștină și a ucis copii creștini pentru că este membră a comunității LBGT și îi considera pe creștini dușmanii ei.