Subiecte: vaccin COVID-19

Ce recomanzi, Părinte? - Pr. Constantin Sturzu despre intenția de implicare a Bisericii în Campania de Vaccinare

Vasăzică, nu era bine ca preoții să spună la referendum că e lăsat de la Dumnezeu ca o căsătorie să unească un bărbat și o femeie... În schimb ei, preoții, „trebuie” să se pronunțe pe subiecte ce realmente le depășesc competențele! Părerea mea e că, dincolo de alte considerații, cei ce lucrează de luni până sâmbătă la discreditarea „popilor” nu pot să le ceară acestora ca duminica să fie... „vectori de comunicare”!

Foto: Basilica.ro

Adevărata opinie a IPS Teodosie despre vaccinuri: „Eu nu îndrăznesc să îndemn pe cineva la vaccinare. Vaccinul a produs deja accidente. Cum să îndemn pe cineva? Nu este căderea noastră să îndemnăm la vaccin. Noi suntem responsabili cu Adevărul”

„Unii spun dintr-o comanda să facem [vaccinul și să îndemnăm la vaccinare - n.n.]. Pentru avantaje, pentru a ne arăta noi mai învățați? Noi n-avem dreptul să atentăm la sănătatea oamenilor! Constatăm insistența politică pentru campanie. E prima dată când politicul se preocupă de sănătatea oamenilor.”

Foto: Observator / Facebook

EXCLUSIV. Cum a murit după vaccinul Pfizer/BioNTech asistentul de la Sanatoriul Balnear din Mangalia, primul caz de deces din România, mușamalizat. Îl chema Sorin Săvulescu și anul acesta împlinea 49 de ani. Cine răspunde?

Sorin Săvulescu a fost cel cu numărul șase, dintre colegii săi, care s-a vaccinat cu produsul Pfizer/BioNTech - vaccinul Comirnaty. El s-a vaccinat luni, pe data de 4 ianuarie a.c. Conform unor surse apropiate lui Săvulescu, el i-ar fi spus unui prieten al său că dacă nu se vaccinează riscă să-și piardă slujba!

Foto: Ziarul Lumina

Se ridică marii duhovnici de la Sfântul Munte Athos: VACCINUL "ANTI-COVID" ESTE O ÎNȘELĂCIUNE. Arhimandritul Partenie, Starețul Sf. Mănăstiri a Sfântului Pavel: Nu mă vaccinez și nu dau binecuvântare nimănui pentru vaccinare

Este și o mare batjocură felul în care, înainte de a ți se face acest vaccin, ești pus să semnezi o declarație că ți-l faci pe propria ta răspundere. Adică, cei care l-au produs sunt scutiți de orice răspundere prin aceasta declarație, care este o adevărata batjocură la adresa noastră.

Foto FB (st) și Presa "Militară" (dr)

Foto modelul militar Valerică Gheorghiță desființat de un cunoscut jurnalist „Băi, păpușel, arăți ca o cocotă declasată îmbrăcat militar și dată cu strugurel lucios pe buze. Păcăliciule, cu tine Armată Română a ajuns să se dea cu ruj pe buzițe”

„Păcăliciule, cu tine Armată Română a ajuns să verifice babele la declarațiile pe proprie răspundere, să dea onorul la dubița cu pinguini și, într-un final apoteotic, să se dea cu ruj pe buzițe”

Campania de vaccinare, fiasco în mediile spitalicești. Refuz în masă în Neamț - doar o cincime vor să se lase vaccinați, la Vâlcea mai puțin de jumătate și la Spitalul Gerota din București, un sfert dintre angajați REFUZĂ imunizarea

Mai mulți angajați din spitale refuză să se vaccineze anti-covid. La Spitalul Gerota din Capitală un sfert dintre cadrele medicale refuză vaccinarea, în timp ce la Vâlcea peste jumătate dintre medici spun că nu vor să se vaccineze.