Subiecte: vaccin COVID-19

UPDATE: Hristos Pilalis, Directorul adjunct al unui mare spital din Atena - Thriasio -, este în stare gravă la 24 ore de la administrarea vaccinului Pfizer/ BioNTech. Soția: "Mă tem că se încearcă să se ascundă faptul că este o reacție adversă la vaccin"

Se pare că sunt cu mult mai multe cazuri de acest gen ținute însă în secret. De ce însă într-o chestiune atât de importantă pentru sănătatea populației, nu sunt aduse în dezbatere și riscurile reale pe care le presupune vaccinul?

RĂU TRATAȚI (MALTRATAȚI) - MAL TRAITÉS. Documentarul despre COVID-19 care a șocat Franța. ACUM ÎN ROMÂNĂ, AICI. Dr. Didier Raoult și alți medici europeni faimoși, expun ADEVĂRUL

Un documentar excepțional la care participă între cei mai mari medici ai Franței și ai Europei pune în lumină frauda medicală care a dus până acum la moartea a nenumărați oameni. După cum rezultă din documentar, guvernul Franței a interzis pe rând toate medicamentele care puteau ajuta în COVID-19

Campanie mincinoasă a Guvernului pentru vaccinul de Covid în presa română plătită de stat. Vaccinul are cel puțin 15 EFECTE ADVERSE. Medic real: „Nu am văzut niciodată o frecvență atât de mare a efectelor secundare pentru un vaccin”

La Radio România, ca și la alte posturi și publicații, a început deja noua campanie plătită de propagandă a vaccinului Comirnaty produs de Pfizer și BioNTech deși nu am văzut să se fi publicat vreo Ordonanță de Urgență în acest sens.

Frontul Vaccinării Naționale, ultima emanație a Revoluției Covidului. Vaccinul Comirnaty a fost conceput ca o marcă de comunitate de Brand Institute. Ideologia salvării propovăduită de "Biserica" Covidului, un circ ieftin scos din Manualul de manipulare

"Nu se cunoaște încă impactul vaccinării cu Comirnaty asupra răspândirii virusului SARS-CoV-2 în comunitate, nici cantitatea de virus care poate fi purtată și transmisă de persoanele vaccinate. În prezent, nu se cunoaște durata protecției oferite de Comirnaty."