Subiecte: vaccinarea copiilor

PERVERSUL RAFILA. Ministerul Sănătății instigă la mascarea și vaccinarea aberantă a copiilor printr-o „recomandare” perversă înainte de începerea anului școlar. Profesorii trebuie să „inspecteze” și „izoleze” elevii „suspecți”

„Recomandările” sunt perverse, ca și ministrul Alexandru Rafila, pentru că se pot transforma foarte ușor în măsuri obligatorii, în funcție de conducerea unui școli sau de istericalele unor părinți intoxicați cu viruși mediatici periculoși pentru sănătatea mintală.

Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA a folosit date eronate pentru a justifica autorizarea vaccinurilor COVID-19 pentru copii. În școlile din Washington DC s-a anunțat obligativitatea vaccinării elevilor în anul școlar 2022-2023

Children’s Health Defense se referă la un studiu eronat pe care CDC l-a folosit pentru a justifica autorizarea vaccinurilor anti-COVID-19 pentru copii. De asemenea, în școlile din Washington D. C. s-a anunțat impunerea obligativității vaccinării anti-COVID-19 a elevilor pentru anul școlar 2022-2023. CHD vrea să dea în judecată districtul școlar.

Foto: stopcensura.online

Decesul subit a două fetițe, de 12 și 13 ani, cu hemoragie cerebrală și infarct, naște revoltă în Italia. Liderul Mișcării pentru Drepturile Civile: E Stare de Urgență! Guvernul trebuie să iasă din această tăcere asurzitoare, în timp ce oamenii mor!

„Unde sunt instituțiile, guvernul, mass-media? Unde sunteți? De ce continuați să păstrați tăcerea și să nu interveniți asupra tragediei morților subite, care devine din ce în ce mai îngrijorătoare cu un număr de decese care crește dramatic și afectează nu doar copiii și tinerii, ci și persoanele în vârstă?”, a spus acesta.

Medicii Geanina Hagima și Damian Baciu într-un dialog antrenant cu trei fețe bisericești despre originea epidemiei, efectele nocive ale inoculării, scăderea fertilității și natalității, utilizarea grafenului, ideologia transumanistă și nocivitatea 5G

Părintele Bogdan Florin Vlaicu din Belgia cunoscut cititorilor ActiveNews și din articolul anterior despre BILANȚUL DRAMATIC al pandemiei și inoculării și din seria sa de emisiuni online ne oferă „Cursul 70 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”

Cuvântul medicului Damian Baciu, pediatrie-vaccinologie, în fața Colegiului Medicilor unde este anchetată dr. Hagimă Geanina: Pentru decesele și eșecul lamentabil al sistemului de sănătate din țară, NU medicul Hagimă este responsabil! CORIU, DEMISIA!

D-le dr. Coriu, președinte C.M.R., luați cunoștință de codul Nurnberg și de Convenția de la Oviedo! Consider că ați adus prejudicii deosebit de grave statutului de MEDIC în România și vă solicit public DEMISIA imediată din postul pe care-l ocupați!

Dr. Damian Baciu: Astăzi comemorăm UN AN de la declanșarea atentatului asupra sănătății și vieții copiilor din România! Dragi părinți, rămâneți la fel de fermi în continuare, pentru că din toamnă se va dezlănțui asupra elevilor un nou atac!

Nu-i vom uita pe niciunul dintre cei care au plănuit și au executat această acțiune politică sub acoperire medicală! Responsabilitatea revine în egală măsură ambelor părți și dacă decizia politică a aparținut unor minți deraiate, executanții

Bush, pe urmele lui Biden: A condamnat invazia nejustificată din... Irak. Scăpare freudiană à la Tedros, șeful OMS, care a spus că vaccinurile de rapel sunt folosite pentru a ucide copiii. FILMAREA ZILEI

Fostul președinte american George W. Bush a spus, printr-o scăpare freudiană, că este de condamnat „decizia unui om de a întreprinde o invazie complet nejustificată și brutală" în... Irak, țara pe care chiar el a invadat-o și distrus-o, lăsând în urmă sute de mii de victime.

INAMICUL STATULUI ORWELLIAN. Anihilarea savantului Sucharit Bhakdi: celebrul om de știință care a demonstrat falsitatea teoriilor oficiale ale pandemiei COVID este acuzat în instanță de ANTISEMITISM cu propunerea revocării titlului de profesor universitar

Procuratura generală din Schleswig-Holstein a formulat noi acuzații împotriva unuia dintre cei mai importanți critici ai măsurilor Corona. Renumitul profesor Sucharit Bhakdi este acuzat de incitare la ură în două cazuri.