Subiecte: vaccinați

Pro Vita București, reacție dură: Nelu Tătaru, CULMEA ABJECȚIEI politice și umane. Asociația reclamă nivelul subuman la care s-a ajuns în negocierile PNL-PSD cu privire la Certificatul de vaccinare anti-constituțional

„De la începutul pandemiei a ieșit la iveală tot ce e mai rău și mai otrăvitor în oameni. Mai ales în oamenii politici. Culmea abjecției a fost atinsă, deocamdată, de fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru. Îl știți, e cel care anul trecut voia ca legea să prevadă decăderea din drepturi a părinților care refuză vaccinarea copiilor.”

ȘI POLIȚIȘTII S-AU SĂTURAT: Nu vom accepta ca polițiștii să fie obligați să se vaccineze! Guvernul și CNSU cunosc că aceste Hotărâri de Guvern sunt nelegale, dar se folosesc de ele pentru a induce FRICA în rândul populației. EXCLUSIV Bugetul.ro

„Nu ne vom poziționa pro sau contra vaccinării și indiferent de măsurile restrictive care vor urma, nu vom accepta ca polițiștii să fie obligați să se vaccineze, această decizie putând fi luată doar cu consimțământul lor, iar în cazul  plății testelor PCR, acestea trebuie plătite exclusiv de angajator.”

COMPLET VACCINAȚI, rockerii Jon Bon Jovi și Bryan Adams s-au îmbolnăvit de Covid și și-au anulat concertele. Ministerul Sănătății din România: „Persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit COVID-19.”

Rockerii Jon Bon Jovi și Bryan Adams și-au anulat spectacolele după ce au aflat că sunt infectați cu Covid-19 deși ambii sunt vaccinați complet. Pe 1 aprilie anul acesta Ministerul Sănătății „informa” românii: „Persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit COVID-19.”

Foto-pamflet despre cum se închipuie în sinea lui Vasile Bănescu, civilul de la Patriarhie. Din păcate, textul de mai jos nu mai este un pamflet ci reproduce chiar spusele purtătorului de cuvânt al „tuturor cultelor religioase din România.”

Vasile Bănescu, vaccinatul de la Patriarhie, vorbește la HotNews ca un Papă al României: Poziția tuturor cultelor religioase și a Bisericii Ortodoxe Române a fost și este una profund favorabilă vaccinării. Micii au întinat un act atât de curat ca vaccinul

Deși aceasta o poate face doar Patriarhul BOR, Preafericitul Părinte Daniel, Vasile Bănescu, civilul de la Patriarhie, a vorbit în numele Bisericii Ortodoxe Române dar și al tututor cultelor, ca și cum aceastea ar susține „total” vaccinarea.

IPS Teodosie se pronunță total împotriva certificatului de vaccinare: Este un măr al discordiei. După vaccin unii au murit iar alții s-au îmbolnăvit din nou. Cum s-au imunizat? Sper că nu vor să ajungă și la Biserică. Libertatea e dată de Dumnezeu

Înaltul ierarh a pledat pentru libertatea de alegere în cazul vaccinării cu serurile experimentale Covid și s-a pronunțat total împotriva condiționării accesului la spații publice de certificatul de vaccinare/vindecare, întrucât aceasta ar împiedica libertatea practicării vieții religioase.

Foto: Opinia Transilvaniei

Consiliul Național al Rectorilor cere anti-constituțional obligativitatea introducerii certificatului verde digital în Universități. Reunit la Brașov, CNR mai solicită studenților să-și toarne colegii nevaccinați

Consiliul Național al Rectorilor (CNR) solicită Guvernului/Parlamentului modificarea cadrului legislativ astfel încât accesul în spațiul universitar să se facă pe baza așa-zisului „certificat verde” digital, cu excepția celor care au contraindicații medicale.

Dr. Geanina Hagima: Români, vaccinați sau nevaccinați, NU vă mai lăsați divizați, manipulați și asmuțiți unii contra altora. SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ SPUNEM NU! Pe 2 octombrie, în Piața Victoriei, pentru sănătatea copiilor noștri!

Nu este prea târziu sa ne trezim, sa fim uniți si să spunem NU acestor masuri abuzive, prin proteste pașnice, dar bine reprezentate numeric, în 2 octombrie și ori de cate ori va fi nevoie, până vom transforma oportunitatea lor de a reseta lumea în oportunitatea noastră de a curăța lumea de corupție.

Complet vaccinată cu PFIZER și complet infectată cu COVID, îndrăgita artistă Elena Merișoreanu, susținătoare a măștii și vaccinului, își pune acum toate speranțele în Dumnezeu

"Sunt așa și așa, cred că urmează perfuzia în curând. Mi-a făcut toate investigațiile aici, la Matei Balș, am ieșit pozitivă, deși am făcut amândouă dozele de vaccin Pfizer și antigripalul. Sper să mă ajute Dumnezeu să scap cu bine!", a spus duminică Elena Merișoreanu, în exclusivitate, la Antena 3.

Foto: nationalfile.com

STUDIU ISRAELIAN: Persoanele complet vaccinate sunt de 27 de ori mai predispuse să se îmbolnăvească de COVID comparativ cu persoanele nevaccinate care au imunitate naturală iar riscul de spitalizare este de 8 ori mai mare decât în cazul nevaccinaților

Studiul israelian este cel mai amplu studiu observațional din lumea reală realizat până la această dată pe tema imunității la coronavirus, atât în ceea ce privește persoanele vaccinate, cât și cele nevaccinate. „După cum am spus, efectele secundare și eficacitatea sunt măsurate în ani, nu în luni.”