Subiecte: vaccinați și infectați
Foto: chilieathonita.ro

Părintele Pimen Vlad demontează știrea falsă despre „infectații” din Muntele Athos: În septembrie, nici o mănăstire n-avea declarat nici un bolnav și la știri au apărut 1.000. Acum sunt bolnavi doar în mănăstirile care au acceptat înțeparea. VIDEO

Părintele Pimen Vlad de la Schitul Lacu demontează o știre falsă potrivit căreia Muntele Athos ar fi plin de călugări bolnavi de Covid: „Nicăieri, nici o mănăstire n-avea declarat nici un bolnav și la știri au apărut 1.000 de bolnavi!

Foto/Video: DailyMail

VACCINAȚI - INFECTAȚI - CARANTINAȚI! Răscoală în Olanda după ce, cu peste 80% vaccinați, țara intră în carantină din cauza exploziei de cazuri COVID. FOTO - VIDEO - INFO

Răscoală la Haga după ce țara a intrat din nou în carantină în ciuda vaccinării a peste 80% din populație și a instituirii „certificatului verde”. „Din fericire, marea majoritate a populației este vaccinată'', a declarat stupid premierul olandez la o conferință de presă, în timp manifestanți anti-restricții protestau afară.

COMPLET VACCINAȚI, rockerii Jon Bon Jovi și Bryan Adams s-au îmbolnăvit de Covid și și-au anulat concertele. Ministerul Sănătății din România: „Persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit COVID-19.”

Rockerii Jon Bon Jovi și Bryan Adams și-au anulat spectacolele după ce au aflat că sunt infectați cu Covid-19 deși ambii sunt vaccinați complet. Pe 1 aprilie anul acesta Ministerul Sănătății „informa” românii: „Persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit COVID-19.”