Subiecte: virusul Wuhan
CNBC

Covidul va ține VEȘNIC și va fi tratat ca gripa: Majoritatea oamenilor de știință, precum și miniștrii de rang înalt, printre care se numără și Boris Johnson, recunosc că virusul nu va dispărea NICIODATĂ

Coronavirusul nu va fi niciodată eradicat, iar lumea va trebui să învețe să trăiască cu virusul.  Boris Johnson și consilierii experți ai Angliei, profesorul Chris Whitty și Sir Patrick Vallance, au repetat cu toții în ultimele 24 de ore că va trebui "să învățăm să trăim cu Covid", potrivit Daily Mail.

Noi dovezi despre originea virusului COVID ies la iveală: Lilieci ținuți în laboratorul din Wuhan. Imaginile din interiorul laboratorului au fost surprinse în timpul înregistrării unui videoclip pentru Academia Chineză de Științe

Institutul de Virusologie din Wuhan ținea lilieci vii în cuști, au dezvăluit noi imagini din interiorul instalației, infirmând dezmințirile anchetatorilor Organizației Mondiale a Sănătății, care au susținut că această sugestie este o "conspirație", potrivit Sky News.
 

ANALIZĂ: Ce s-a întâmplat cu România în pandemie și unde ne aflăm acum – privire retrospectivă, date oficiale, studii, avertismente. Măsurile de carantină au distrus mai multe vieți decât au salvat

Oare câți oameni au murit sau au suferit o agravare a condiției lor fiindcă, deși au ajuns la unitățile de urgență la spital, au fost ținuți netratați pentru că protocolul nu permitea tratament din motivul stupid că un test a ieșit pozitiv și atunci trebuiau „tratați de covid” sau că au trebuit să aștepte rezultatul testului

PREMIERĂ MONDIALĂ: Dr. Moarte, Anthony Fauci, acuzat și de inventarea „epidemiei” de SIDA, recunoaște că virusul COVID nu ar avea origini naturale. Republicanii din Senatul SUA cer oficial Raportul serviciilor de informații americane. VIDEO: PLANDEMIA!

Propagandistul celor trei măști, Dr. Anthony Fauci, spune în premieră mondială că „nu este convins” că virusul COVID-19 s-a dezvoltat în mod natural și afirmă că e gata să ceară o anchetă deschisă asupra originilor virusului.

marketwatch.com

Mike Pompeo denunță mascarada OMS asupra originii COVID-19: "Institutul de virusologie din Wuhan rămâne sursa cea mai probabilă a virusului, iar OMS este complice"

Fostul secretar de stat a scris pe twitter-ul său că "Raportul OMS este o continuare falsă a campaniei de dezinformare a PCC(Partidul Comunist Chinez)-OMS. De aceea am recomandat să părăsim OMS. Dr. Tedros a colaborat cu Xi pentru a ascunde transmiterea de la om la om într-un moment critic. WIV(Institutul de Virologie Wuhan) rămâne sursa cea mai probabilă a virusului - iar OMS este complice."

Foto: AlephNews

NICU COVACI, „terorist - negaționist”: „Virusul s-a făcut în laborator și ăștia trebuie puși la zid, cei care au făcut virusul. Este un război planetar bine gândit și mult mai ieftin. TOTUL ESTE O MANEVRĂ!”

Nicu Covaci a ajuns în primă fază în București și pentru că se simțea rău s-a dus la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta". Artistul povestește că a venit apoi în Timișoara. La acea vreme încă nu se făceau teste pentru virusul SARS-Cov-2, dar Covaci susține că a avut simptome de COVID.

Pus la zid de presa mituită, medicul de familie din Câmpina explică: Se duce un război nevăzut la nivel economic, politic și religios. Covid-19 - un virus modificat de om. Am pus sare pe coadă neomarxiștilor corecți politic și acum mă tem pentru profesori

După ce a fost atacat de presa mituită și Colegiul Medicilor, dar și apărat de un medic onest ca dr. Răzvan Constantinescu, dr. Dan Gavrilescu, medicul de familie din Câmpina care a chestionat originile virusului chinezesc, se explică într-un interviu pentru presa locală

Președintele Colegiului Medicilor Daniel Coriu, mutulică cu vedetele vacciniste, leul Fundenilor cu medicul de familie Dan Gavrilescu din Câmpina, care și-a spus sincer părerea despre virus, conform celor mai recente descoperiri științifice: E FABRICAT!

Cu ce a greșit mai profund decât profunzii vacciniști TV medicul din Câmpina? A omorât pe cineva, după cum s-a întâmplat cu asistenta vaccinată de la Institutul Marius Nasta care și-a crezut șefa, Beatrice Mahler, cât și pe propagandiștii nesancționați de Colegiul Medicilor și s-a vaccinat doar pentru a muri în singurătate?