ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cum începe să devină tot mai evident că vom purta mască ani buni (și poate generații) de acum încolo, este de presupus că, asemenea oricărui produs, măștile vor cunoaște „îmbunătățiri” și „modernizări”.

 Iată de pildă ce anunță postul de televiziune american CBS:

„Cercetătorii din Mexic au creat o mască anti-COVID doar pentru nas, despre care afirmă că reduce riscul infectării cu coronavirus în timp ce iei masa și discuți.”

După cum se poate vedea mai jos, odată ajuns la restaurant, îți dai jos masca obișnuită și îți pui noua mască pentru mâncat și băut:


Publicația The Hill dezvoltă cu toată seriozitatea halucinantul subiect:

„Cercetătorii din Mexic au creat o mască anti-COVID exclusiv nazală, concepută pentru a fi purtată de persoanele care mănâncă și beau.

„Masca se poartă în aceeași manieră ca o mască obișnuită, cu elastic pe după urechi, însă țesătura acoperă doar zona nazală, în loc de nas și gură.

„Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) afirmă totuși că scenariul cel mai potrivit este o acoperire mai mare oferită de mască, nu una mai mică.

„Un studiu dat publicității de CDC luna trecută afirmă că purtarea unei măști din țesătură peste o altă mască medicală, adică o dublă mascare, poate reduce în mod semnificativ răspândirea COVID-19.

„Organizația Mondială a Sănătății recomandă publicului să poarte măști care oferă o acoperire a nasului, gurii și bărbiei.”

În ceea ce privește eternitatea măștii, site-ul satiric The Babylon Bee își imagina ce ne-ar mai putea recomanda pentru viitor doctorul Anthony Fauci:

„De îndată ce oamenii vor dezvolta în mod natural o acoperitoare organică a nasului și gurii încă de la naștere, atunci vom putea începe să revenim asupra măsurilor de obligativitate a purtării măștii… Aceasta nu va fi o politică arbitrară fără sfârșit. Avem măsurători științifice clare care ne vor informa atunci când măștile nu vor mai fi necesare.”