Tip conținut: Interviu

George Simion, interviu din NO MAN'S LAND-ul de la granița dintre România și Basarabia: La mijloc e interesul unor găști de la Chișinău de a avea propriul stat. Iar Bucureștiul e complice la toată treaba asta

După zile întregi de șicane din partea Guvernului de la Chișinău, Epopeea românilor care participă la Marșul Centenar continuă, dar pentru unul dintre ei, flacăra unirii rămâne blocată în „no-man's land-ul” de la vămile ce despart România de Basarabia.

Mihai Gheorghiu: „Românii au oferit Parlamentului această inițiativă legislativă, spre a le da putere de a spune NU ambasadelor străine, comisarilor de peste tot care vin și spun că referendumul nu e bun”

A devenit referendumul un instrument politic pentru partide? „Se încearcă să fie transformat într-un instrument politic. Vedeți, e foarte interesant: unii încearcă să-l transforme în sensul de a-i câștiga roadele, iar alții în a se opune lui”, spune președintele „Coaliției pentru Familie”.

FOTO: Arhiva personală Jacob Grandstaff

Jacob Grandstaff, jurnalist american: În ultimii 10 ani, Departamentul de Stat a tratat România ca pe o COLONIE. Dacă românii vor continua să creadă că nu sunt suficient de deștepți sau abili să-și conducă țara, atunci vor fi tratați la fel ca până acum

Acum câteva luni, pe site-ul unui think tank american condus de un fost asistent al Președintelui George W.Bush, apărea o investigație amănunțită și incitantă despre implicarea organizațiilor patronate de George Soroș în România.
 

Dr. Amalia Șerban, director general în Ministerul Sănătății: „Primele cazuri de rujeolă au pornit de la un focar din spital. Așa a început epidemia!” Tot dintr-un spital luase boala și unul dintre bebelușii care au murit (VIDEO)

La 3 ianuarie a.c., la Craiova a decedat un băiețel de 3 luni din cauza rujeolei, iar managerul Spitalului Județean a recunoscut că bebelușul intrase în contact cu un copil bolnav, chiar în spital. „Se întâmplă”, spune dr. Amalia Șerban. 

FOTO: Secvențe din Suedia, așa cum a fost

Un român din Stockholm, despre situația reală din Suedia: O maternitate s-a închis într-un orășel suedez, iar localnicilor li s-a spus să meargă la cursuri de născut în mașină. Se încearcă ascunderea evidențelor, dându-se vina pe naționaliști

Ce se întâmplă în Suedia? Nu trece săptămâna și auzim că mereu se întâmplă „ceva” în această țară. Fie că e vorba de revolte stradale, fie de incidente cu imigranți, fie chiar propuneri ce par SF ce vin din gura politicienilor din Suedia.