Tip conținut: Interviu
Coperțile a trei volume din Istoria Loviturilor de Stat în România

Interviu cu istoricul Alex Stoenescu: Ce șanse aveam când Franța ne oferea garanții de securitate, dar negocia cu Rusia peste capul nostru? Cum arată profilul "omului universal"

Alex Mihai Stoenescu este un istoric român, născut la 2 octombrie 1953, la București, autor a  numeroase volume istorice, dintre care seria de succes: "Istoria loviturilor de stat din România", dar și "Armata, mareșalul și evreii". Volumul de beletristică, "Patimile sfântului Tommaso D'Aquino," a primit premiul Academiei în 1995.

Regizorul american Oliver Stone și Boris Malagurski

Interviu incomod cu cel mai bun tânăr regizor din Serbia. Boris Malagurski: SUA caută două feluri de țări în lume: sateliți și potențiali dușmani. Dacă-ți iubești țara, ești deja un potențial inamic pentru americani

Pe regizorul de 26 de ani l-am prins între avioane, în timpul turului european de lansare al noului său film documentar, The Weight of Chains 2.  Premiera mondială avusese loc în noiembrie anul trecut, în cadrul festivalului Montecasino din Africa de Sud. Tot atunci a fost lansat oficial în Canada și Mexic, iar premiera europeană a avut în loc în Suedia, la Stockholm.