Tip conținut: Opinii

Ortodocși pentru Pr. Marius Vișovan: Fundația George Manu - Scrisoare Deschisă adresată Preasfințitului Episcop Vasile Bizău al Episcopiei Greco-Catolice de Maramureș care încalcă legile canonice în numele Institutului “Elie Wiesel”. PAPA ȘTIE?

Vă scriu în numele Fundației Profesor George Manu, pe care o reprezint, în legătură cu situația creată în jurul colegului nostru, preot profesor Marius Vișovan, pe care l-ați suspendat, oprindu-l de la slujire, în urmă cu o lună de zile.

Scriitorul Mihai Cantuniari, în apărarea Gabrielei Calițescu, amendată și reclamată penal de CNA pentru o emisiune TV despre regimul Ceaușescu: VAI DE MINE CE-AM ÎNDRĂZNIT SĂ CUGET

Scriitorul Mihai Cantuniari a comentat în apărarea jurnalistei Gabriela Calițescu, amendată violent de cenzorii CNA și chiar reclamată penal pentru o ediție a emisiunii „Să vorbim despre tine” de la Nașul TV în care au fost prezentate comparativ realizări economice din regimul trecut cu cele de astăzi.

O ABERAȚIE: Gabriela Calițescu și postul Nașul TV, amendă de 5000 de euro pentru o emisiune despre istoria României. REACȚIUNEA: Cenzorii CNA - comisari ideologici pentru un regim de ocupație

Am aflat cu întârziere despre o nouă amendă revoltătoare, dată săptămâna trecută de CNA realizatoarei Gabriela Calițescu de la Nașul TV. Suma echivalentă cu 5.000 de euro e suficient de mare să fie o cenzură economică peste garanția constituțională că publicațiile nu se pot suprima.

Captură foto: Noua TV

Mihai Tîrnoveanu: Obiectivul meu esențial ca deputat independent în parlamentul României, din partea județului Covasna, se rezumă la ceea ce spunea Mihai Eminescu: ”Sprijinirea după puteri a oricărui scop și a oricărei întreprinderi românești”

Oamenii care vor semna pentru susținerea candidaturii mele, bineînțeles și cei care mă vor vota, o vor face în primul rând nu datorită promisiunilor mele, ci datorită lucrurilor concrete pe care le-am făcut deja în ultimii zece ani.

Cel mai frumos omagiu adus unei Doamnei Învățătoare. Sorin Poclitaru: Mâinile lor, numai oase și piele, Ochii lor blânzi, doar lumină și dor. Învățătorii nu pleacă, nu mor, Doar se transformă în lacrimi de stele...

„Aloo, Sorin?” Da, eu sunt. „Sa stii ca m am gandit si am o dorinta si o rugaminte.” Va rog, va ascult. „Vreau sa scrii o poezie pe care s-o reciti cand am sa mor, dupa ce vorbeste Parintele. Ca m-am gandit zilele astea si tare mult m-a miscat ca ti-ai adus aminte de mine.