ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După vizita sa la Kiev, Joe Biden a postat pe Twitter o declarație de amor pentru Ucraina, care a provocat o furtună de indignare printre americani.

Alături de o fotografie a mesajului pe care l-a scris în cartea de onoare a președinției de la Kiev – și care se încheie cu „Slava Ukraini” – Joe Biden a postat pe Twitter și următoarele cuvinte:

 

„Kievul a furat o parte din inima mea. Știam că mă voi întoarce.”

Reacțiile nu au întârziat să apară.

Majoritatea criticilor i-au reproșat lui Biden că este mai preocupat de problemele Ucrainei decât de problemele Statelor Unite și ale americanilor.

Și mai ales că a neglijat să viziteze East Palestine, localitatea din Ohio unde s-a răsturnat trenul cu substanțe chimice toxice.

Iată doar câteva exemple:

„East Palestine nu ți-a furat-o.”

„Asta e postarea ta de Ziua Președintelui? Despre dragostea pentru AMERICA nimic?”

„Dar despre americanii care își pierd locurile de muncă? Sau despre cei nevoiți să aibă două slujbe pentru a-și plăti facturile și care nu au ce pune pe masă? Dar despre incidentul din Ohio?

Ucraina este o acoperire pentru crimele familiei Biden.”

„Ești cel mai mare președinte pe care Ucraina l-a avut vreodată.”

„Ai zburat 5.000 de mile ca să vizitezi un escroc la Kiev dar nu ești în stare să zbori 200 de mile ca să îi vizitezi pe americanii din East Palestine, Ohio.”

Alte comentarii au sugerat că nu de inima lui Biden era vorba, ci de portofelul lui.

„Normal că ți-a furat-o... tu și Hunter ați făcut milioane acolo.”

„Ți-au furat mai mult de atât.”

„Acum, că toată lumea e cu ochii pe Hunter, trebuie să te duci personal să îți iei plata?”

„Și întreagul cont bancar al familiei. East Palestine, Ohio nu ți-a furat inima??? Trădătorule!”