ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tucker Carlson a rupt gura sistemului și a presei oficiale din SUA după debutul noii sale emisiuni găzduite de platforma lui Elon Musk, Twitter, marți seară, transmite The Western Journal. Emisiunea, care abordează situația din Ucraina într-un stil unic, care în România ar fi considerat „putinist”, cât și corupția din Administrația SUA și aspecte ale Marii Resetări, inclusiv controlul informațiilor și Noua Lume Trans, a devenit rapid virală, adunând vizualizări într-un ritm astronomic.

Videoclipul a fost vizionat de atât de mulți twittspectatori într-un timp scurt încât fostul prezentator de top al știrilor prin cablu de la Fox News este încoronat drept omul care a spart pentru totdeauna modelul mediatic al „establishmentului” presei „main stream”, cum am zice la noi „presa de partid(e) și de stat”, adică cea manevrată de servicii speciale din țară dar mai ales din străinătate.

"Tucker on Twitter"
a avut premiera cu un editorial de 10 minute rostit în stilul caracteristic al gazdei, încărcat pe platformă la ora 18.00, ora Coastei de Est a SUA. Videoclipul a adunat în primele 24 de ore peste 71 de milioane de vizualizări, potrivit datelor Twitter. Comparativ, în orele de primetime, CNN a avut 569,000 telespectatori, Fox News: 1 milioan și 730 de mii și MSNBC 1 milion și 860 de mii. În acest moment emisiunea lui Tucker Carlson a depășit 101 de milioane de twittspectatori (video).

"Un grup mic de oameni controlează accesul la toate informațiile relevante, iar noi, restul, nu știm nimic", a spus Carlson zecilor de milioane de potențiali telespectatori obișnuiți, atacând cenzura elitei mondialiste din ”Marea Resetare”.
 
„Un păstor de iaci din Tadjikistan știe cine a aruncat în aer conducta Nord Stream. Este evident. Crede păstorul acesta că un tip slab în rochie este de fapt o fată? Haida-de! Această idee nu i-ar trece niciodată prin cap. Trebuie să fii mințit la volum maxim pe o perioadă de ani de zile pentru a ajunge la astfel de concluzii.

Și bineînțeles că am fost mințiți de mass-media. O fac, iar de cele mai multe ori ignoră chiar adevărurile care contează. Ce s-a întâmplat cu sutele de miliarde de dolari americani pe care i-am trimis în Ucraina?”, întreabă ziarului Nr. 1 al lumii, la această oră.

El a spus că speră ca Twitter să se dovedească a fi o oază pentru libertatea de exprimare, așa cum a fost prezentată - și a declarat totodată că nu va ezita să părăsească platforma dacă va afla contrariul.

"Începând de astăzi, am ajuns la Twitter, care sperăm că va fi radioul cu unde scurte de sub pătură", a declarat Carlson, cu referire la modul în care europenii aflați în spatele Cortinei de Fier sub dictatura bolșevică ascultau știrile libere. "Ni s-a spus că aici nu există gardieni. Dacă se va dovedi că este fals, vom pleca".

"Dar, între timp, suntem recunoscători că suntem aici", a conchis el. "Ne vom întoarce cu mult mai multe în curând."
 
Iată editorialul său pur jurnalistic, transcris de noi pentru cititorii ActiveNews:
 
Hei, Tucker Carlson vă salută în această dimineață. Se pare că cineva a aruncat în aer barajul Nova Kahovka din sudul Ucrainei. Zidul de apă a distrus sate întregi, a distrus o centrală hidroelectrică importantă și, începând din această seară, pune cel mai mare reactor nuclear din Europa în pericol de a se topi. Așadar, dacă acest lucru a fost intenționat, nu a fost o tactică militară, ci un act de terorism.

Întrebarea este: cine a făcut-o? Ei bine, să vedem. Barajul Nova Kahovka a fost efectiv rusesc. A fost construit de guvernul rus, iar în prezent se află pe teritoriul controlat de Rusia. Rezervația barajului furnizează apă Crimeei, care a fost în ultimii 240 de ani sediul flotei rusești din Marea Neagră. Aruncarea în aer a barajului ar putea fi gravă pentru Ucraina, dar face mai mult rău Rusiei, și tocmai din acest motiv, guvernul ucrainean a luat în considerare distrugerea acestuia.

În decembrie, Washington Post a citat un general ucrainean care spunea că oamenii săi au tras cu rachete de fabricație americană asupra porții barajului, ca o lovitură de test. Deci, într-adevăr, odată ce faptele încep să apară, devine mult mai puțin misterios ce s-ar fi putut întâmpla cu barajul. Și o persoană corectă ar concluziona că ucrainenii probabil l-au aruncat în aer, așa cum ați presupune și dumneavoastră.

Au aruncat în aer Nord Stream, conducta de gaze naturale rusească, în toamna anului trecut. Și, de fapt, ucrainenii au făcut asta, după cum știm acum. Nu e ca și cum Vladimir Putin ar fi nerăbdător să pornească un război împotriva lui însuși. Oh, dar aici vă înșelați. Domnule și Doamnă consumatori de știri prin cablu, Vladimir Putin este exact genul acela de om, genul de om care s-ar împușca până la moarte pentru a vă enerva.

Știm acest lucru din presa americană, care nu a pierdut timpul în această dimineață, acuzându-i pe ruși că își sabotează propria infrastructură. Bill Crystal, omul care ne-a spus cândva că Saddam Hussein este responsabil pentru 11 septembrie, l-a denunțat imediat pe Putin ca pe un criminal de război și, chiar mai sălbatic, l-a comparat cu Donald Trump.

Restul clasei de experți a emis zgomote similare, în mod clar coordonate: Putin a reușit, Putin a făcut-o! Iar raționamentul lor era simplu. Putin este rău și malefic. Oamenii fac lucruri rele pur și simplu pentru plăcerea întunecată de a fi răi. În acest caz specific, Putin s-a atacat pe sine însuși, ceea ce este cel mai rău lucru pe care îl poți face și, prin urmare, perfect în caracter.

Pentru un om atât de rău, aceasta a fost explicația lor. Nimeni dintre cei care sunt plătiți să acopere aceste lucruri nu pare să ia în considerare nici măcar o clipă posibilitatea că ar fi putut fi ucraineni cei care au făcut-o.
 
Nu există nicio șansă în acest sens. Ucraina, după cum probabil ați auzit, este condusă de un om pe nume Zelenski, și putem spune cu certitudine că el nu a fost implicat.

Nu avea cum să fie implicat. Zelenski este prea decent pentru terorism. Acum îl vedeți la televizor și este adevărat. S-ar putea să vă faceți o altă impresie. Transpirat ca un șobolan - un comediant devenit oligarh. Un prigonitor al creștinilor, un prieten al lui BlackRock.
 
Dar nu vă încredeți în propriii ochi. De fapt, domnul Zelensky este un om foarte bun.

Cel mai bun, într-adevăr, după cum a remarcat George W. Bush. El este Winston Churchill al generației noastre.
 
Dintre toți oamenii din lume, prietenul nostru ucrainean în trening, cu ochii morți și neliniștiți, este singurul incapabil să arunce în aer un baraj. El este literalmente un sfânt în viață, un om în care nu există păcat.
 
De aceea Lindsey Graham (senator republican american de South Carolina - n.n.) este atât de atras de el.

Sunt doar doi oameni buni care își petrec timpul împreună și sunt buni. Și, ca toți oamenii buni, când se întâlnesc în persoană, petrec mult timp vorbind despre uciderea oamenilor și râzând ca între prieteni. Iată-i pe cei doi săptămâna trecută.
 
Graham: Liber sau moarte.
 
Zelenski: Liber sau pe moarte.
 
Graham: Acum ești liber.
 
Zelenski: Da, și așa vom fi.
 
Graham: Iar rușii mor... Au fost cei mai buni bani pe care i-am cheltuit vreodată
 
Zelenski: Mulțumesc foarte mult!
 
"Rușii mor - sunt cei mai buni bani pe care i-am cheltuit vreodată”, spune Graham spune. Și un zâmbet se răspândește pe buzele lui subțiri și tremurătoare în timp ce formează cuvintele. Arată ca un om înfometat care contemplă un bufet de mic dejun suedez. Aroma morții s-a trezit.
 
„Lindsey Graham, vă mulțumesc foarte mult” - răspunde Zelenski. Și el simte la fel. Vezi, nu e nimic întunecat aici. Doar doi tipi de vârstă mijlocie care sărbătoresc uciderea unei populații. Nu par genul de oameni care să se bucure să inunde sate sau să declanșeze o foamete. Și în orice caz, cui îi pasă dacă sunt. Nu e treaba ta.

Treaba ta este să susții Ucraina. Urmăriți-o pe Nikki Haley, candidat republican la președinție. Explică acest principiu la CNN. O victorie pentru Ucraina este o victorie pentru noi toți, iar pentru ei să stea acolo și să spună că aceasta este o dispută teritorială, pur și simplu nu este cazul. Să spunem că ar trebui să rămânem neutri, este în interesul Americii.

Este în cel mai bun interes al securității noastre naționale. Pentru ca Ucraina să câștige, trebuie să mergem până la capăt. Trebuie să o terminăm. Spuneți că este foarte ușor de înțeles. Este de o importanță vitală pentru voi să sprijiniți Ucraina, pentru că este necesar ca Ucraina să fie sprijinită de voi. Sprijinul vostru este obligatoriu până când se termină, indiferent ce este și orice ar însemna asta.

Așa că taci din gură și susține Ucraina, altfel ai probleme.
 
Pe vremea când încă se mai preda logică afirmațiile de acest gen avea explicații științifice. Ceva este adevărat pentru că așa este, cu cât îl repeți mai mult, cu atât devine mai sigur. Este o realitate care se întărește de la sine. A fost o vreme când aceste afirmații erau considerate argumente nelegitime, ca să nu mai vorbim de o prostie hilară.

Numai oamenii proști vorbesc așa. Acum, toți cei aflați la putere vorbesc așa. Diversitatea este punctul nostru forte. Femeile trans sunt femei. Zelenski este Churchill. Totul e o chestie de sine. Evident, e adevărat. Nu are nevoie de explicații și nu pune întrebări. Vă sună cunoscut? Bineînțeles că da. Ăsta e papirusul narațiunii. Ne servesc zi de zi în porții aburinde și grumoase.

Până în acest moment, este posibil ca cetățenii americani să fie cei mai puțin informați oameni din lume.
 
Un păstor de iaci din Tadjikistan știe cine a aruncat în aer conducta Nord Stream. Este evident. Crede acest păstor că un tip slab în rochie este de fapt o fată? Haida-de! Această idee nu i-ar trece niciodată prin cap. Trebuie să fii mințit la volum maxim pe o perioadă de ani de zile pentru a ajunge la astfel de concluzii.

Și bineînțeles că am fost mințiți de mass-media. O fac, iar de cele mai multe ori ignoră chiar adevărurile care contează. Ce s-a întâmplat cu sutele de miliarde de dolari americani pe care i-am trimis în Ucraina? Niciun indiciu despre cine a organizat acele revolte BLM de acum trei ani. Nimeni nu a ajuns la fondul problemei. Ce s-a întâmplat mai exact pe 11 septembrie?

Ei bine, este încă clasificat. Cum a făcut Jeffrey Epstein atâția bani? Cum a murit? Dar JFK? Și așa mai departe. Nu numai că mass-media nu este interesată de nimic din toate acestea, dar este în mod activ ostilă față de oricine face jurnalism. Curiozitatea este cea mai gravă crimă.”
, mai spune jurnalistul, abordând apoi rapoarte despre OZN-uri și concluzionând:

„Un grup mic de oameni controlează accesul la toate informațiile relevante.
 
Iar noi, restul, nu știm decât că avem voie să trăncănim cât vrem despre rasism. Dar mergeți mai departe și vorbiți despre ceva care contează cu adevărat și vedeți ce se întâmplă.
 
Dacă o țineți tot așa, te vor face să taci. Ai încredere în noi. Așa mențin ei controlul.

Când turiștii occidentali au început să călătorească în număr mare în Uniunea Sovietică la începutul anilor 1970, au descoperit că mulți ruși aveau o înțelegere complet deformată a Statelor Unite. Ei credeau că americanii trăiau într-o sărăcie cruntă, într-o stare de război rasial perpetuu, și că erau disperați să fugă de libertatea și prosperitatea blocului estic.

Ei credeau acest lucru pentru că așa li se spusese. Nu aveau cum să știe altceva. Puținii ruși care înțelegeau ce se întâmpla cu adevărat în restul lumii aflaseră despre asta ascultând emisiuni radio pe unde scurte, uneori la adăpost, pentru ca vecinii să nu audă. 50 de ani mai târziu, este uluitor să ne gândim la ironii.

Aici noi suntem cei care trăim în ignoranță. Acum, guvernul american a reușit să clasifice peste un miliard de așa-zise documente publice.
 
Așa că, în acest moment, nu avem cum să știm ce fac liderii noștri. Nu avem voie să știm. Prin definiție, asta nu este încă o democrație. Este în regulă cu mass-media.

Secretul este un instrument puternic de control.
 
Nu vă mai întrebați cum am ajuns atât de bogați. Iată o altă poveste despre rasism. Mergeți și mâncați-vă între voi. Ăsta e programul.

Așa trăiesc cei mai mulți dintre noi acum aici, în Statele Unite. Manipulați de minciuni, reduși la tăcere de tabuuri. Este nesănătos și dezumanizant, iar noi ne-am săturat de asta.
 
Începând de astăzi, am ajuns la Twitter, care sperăm că va fi radioul pe unde scurte de sub pătură. Ni se spune că aici nu există opreliști, gardieni. Dacă se va dovedi că este fals, vom pleca. Dar, între timp, suntem recunoscători că ne aflăm aici. Ne vom întoarce în curând cu mult mai multe.”, a conchis Tucker Carlson în editorialul său puternic de pe Twitter preluat de ActiveNews.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews