ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zelenski a anunțat că guvernul său va participa la reuniunea Forumului Economic Mondial de la Davos, din ianuarie, și că firma BlackRock se va ocupa de finanțarea reconstrucției Ucrainei după război.

Președintele Ucrainei, care a avut o convorbire video cu CEO-ul BlackRock, Larry Fink, în septembrie, a declarat miercuri într-un mesaj către poporul ucrainean:

„Specialiști ai acestei companii (BlackRock) ajută deja Ucraina să structureze fondurile pentru reconstrucția statului nostru.”

În luna noiembrie, Ministerul Economiei de la Kiev și BlackRock au semnat un memorandum pentru ca uriașa companie de investiții să acorde consultanță pentru atragerea de capital în vederea reconstrucției țării.

Cu alte cuvinte, BlackRock va dirija procesul de reconstrucție a Ucrainei, pentru care Zelenski a cerut pentru început 1 trilion de dolari, dar care este probabil că va costa mult mai mult.

În luna iulie, vicepremierul ucrainean Mihailo Fedorov, vechi prieten al lui Zelenski, a prezentat la Lugano, programul Digital4Freedom, pe care l-a numit un „Plan Marshall Digital” pentru Ucraina. Și prin care, cu ajutor financiar din lumea întreagă, ambiționa să transforme Ucraina într-o țară Big Brother: total digitalizată, total controlată.

La rândul său, BlackRock este cea mai mare companie de investiții din lume. Împreună cu compania sa soră, Vanguard, deține monopolul tuturor industriilor lumii și controlează practic procesul de globalizare și de instaurare a unei Noi Ordini Mondiale. Adică Marea Resetare.

La rândul său, Marea Resetare este dirijată ideologic de Forumul Economic Mondial, la reuniunea din ianuarie, de la Davos, a căruia, Ucraina va fi invitatul principal.

Semnele că Ucraina va deveni un poligon de încercare al Marii Resetări se confirmă rapid.