ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rusia, cel mai probabil, nu este interesată să-l înlăture pe Volodimir Zelenski de la președinția Ucrainei, deoarece incompetența sa este în favoarea trupelor ruse.

Această opinie a fost exprimată de fostul ofițer american de informații și inspector ONU Scott Ritter, citat de Agenția oficială Rador și ȘtiripeSurse.

„Nu cred că Rusia îl va înlătura pe Zelenski din biroul prezidențial. Zelenski este cea mai bună armă pe care o au. Incompetența lui va duce către o victorie a Rusiei mult mai zdrobitoare” - a spus Ritter într-un interviu publicat pe canalul YouTube al politicianului și jurnalistului britanic George Galloway. În plus, SUA și UE își vor consuma în curând toate rezervele de muniții și vor rămâne expuse Rusiei.

Ritter a mai susâinut, de asemenea, că Armata ucraineană, pe fondul pierderilor grele, ar putea să-și desfășoare armele împotriva lui Zelenski, să meargă la Kiev și, prin urmare, să-l împingă pe președinte să demisioneze.

Ofițerul de informații american Scott Ritter este și autorul mult-aclamatului documentar tradus în română de Ionel Trandafir și publicat în două părți de ActiveNews:

AGENTUL ZELENSKI. Documentar tradus în română și realizat de un fost ofițer de informații american de top. VIDEO PARTEA I

AGENTUL ZELENSKI. Documentarul Video în Română - Partea a II-a