ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Faimoasa „artistă” satanistă americană Marina Abramovic a declarat că Volodimir Zelenski a rugat-o să acționeze ca ambasadoare a țării sale pentru a-l ajuta să reconstruiască școlile distruse și a reprezenta interesele copiilor.

Într-un interviu acordat Muzeului de Artă Modernă din Shanghai, Abramovic a declarat:

„Am fost invitată de Zelenski să fiu o ambasadoare pentru Ucraina, să ajut copiii afectați (de război) prin reconstruirea școlilor și altele asemenea.”

Ea a adăugat:

„Am fost de asemenea invitată să fac parte din consiliul de administrație al organizației Babyn Yar pentru a continua protejarea memorialului.”

Babyn Yar este un centru dedicat comemorării crimelor împotriva evreilor uciși de naziști în Ucraina.

Născută la Belgrad în 1946, Abramovic trăiește în Statele Unite din 1976.

Pe site-ul Departamentului de Stat, ea are parte de o prezentare elogioasă:

„Pionier și personalitate marcantă a artei performance-ului, Marina Abramovic își folosește propriul trup ca subiect, obiect și medium, explorând limitele fizice și mintale ale ființei sale...”

O mare parte din notorietatea lui Abramovic se bazează pe relațiile cu păturile rarefiate ale păturilor politice conducătoare americane, în special din anturajul familiei Clinton.

O altă parte, experimentelor sale „artistice”, un amestec de ritualuri păgâne și sataniste, care ar face-o să pălească de invidie până și pe Talpa Iadului.

Într-un e-mail din iunie 2015, Abramovic îl invita pe Tony Podesta, fratele lui John Podesta, șeful campaniei electorale a lui Hillary Clinton la o „cină cu spiritism” („spirit cooking dinner”).

Invitația îi era adresată indirect și lui John Podesta.

 

„Spirit cooking” se referă la un ritual păgân al religiei Thelema, fondată de vrăjitorul britanic Aleister Crowley.

Ritualul folosește sânge menstrual, lapte matern, urină și spermă pentru a crea o „pictură”.


Iată și alte detalii despre ritual:

În 2015, ziarul Politico a prezentat sediul de campanie electorală al lui Hillary Clinton. În biroul lui John Podesta, pe perete, apărea un tablou în care doi bărbați îl ciopârțesc pe un al treilea și îl mănâncă.

 

Marina Abramovic a fost invitată la lansarea campaniei prezidențiale a lui Hillary Clinton.

Potrivit lui Larry Nichols, un apropiat al acesteia și autor documentarului „The New Clinton Chronicles”, Hillary Clinton ar fi ea însăși o mare amatoare și practicantă de ritualuri păgâne și vrăjitorești.

De câte ori are ocazia, Marina Abramovic insistă că ceea ce face ea nu este Satanism, ci Artă.

Iar Poliția Internetului caută cu minuție și suprimă cu promptitudine orice imagini și dezvăluiri care i-ar putea șifona imaginea de „artistă”.