ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cristina Neagu a fost, poate, omul meciului pe care România l-a câştigat în faţa Serbiei, în partida tur, scor 32-26, în barajul pentru Campionatul Mondial de handbal feminin, înscriind de 11 ori.
Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal a avut doar cuvinte de laudă pentru tânăra sportivă, declarând:

„Face parte din puţinii oameni care sunt atinşi de Dumnezeu, care au avut şansa să se întâlnească cu meseria pentru care au fost făcuţi: Cristian Gaţu, Vastile Stângă, Cristina Neagu nu se nasc chiar la fiecare generaţie, dar uite că în România se întâmplă destul de des. Cred că Cristina are cel puţin 10 ani de handbal în faţă, în care poate să ajute la nişte rezultate interesante".

La cei 26 de ani ai săi, Cristina Neagu a fost aleasă cea mai bună jucătoare din lume în anul 2010, câştigând alături de echipa sa de club, Buducnost, Liga Campionilor, fiind totodată golgheterul formaţiei în această competiţie.