ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Maestrul Dan Puric a mers la Focşani pentru a vorbi vrâncenilor despre eroi, eroism, dar şi despre ce înseamnă să fii naţionalist sau să nu-ţi pierzi credinţa în Dumnezeu.
 
Aproape 1.000 de oameni l-au ascultat pe Dan Puric în Piaţa Unirii, timp de aproape o oră. Puric a fost invitat la eveniment de autorităţile locale şi judeţene, cu prilejul împlinirii a 98 de ani de la luptele duse de soldaţii români în zona Mărăşti – Mărăşeşti – Oituz.

Dan Puric nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, mai exact că suntem conduşi de neo-comunişti şi de securişti şi i-a îndemnat pe vrânceni să-şi menţină demnitatea, onoarea şi credinţa în Dumnezeu, potrivit vranceamedia.ro.

Puric s-a referit şi la proiectul de lege care priveşte catalogarea unor mari scriitori ai României şi martiri drept legionari.
 
"Dacă ajungi la mormântul părintelui Justin Pârvu ajungi să fii considerat legionar! Au ajuns să vorbească urât despre Mircea Vulcănescu… Păi Vulcănescu a făcut ani grei de puşcărie şi a murit în închispoare spunând: SĂ NU NE RĂZBUNAŢI! Cum poate fi Vulcănescu criminal?"