ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Aureliu Surulescu și tenorul Vlad Miriță au fost invitații emisiunii "Libertate și responsabilitate creștină" de la Trinitas TV.

Vorbind despre tineri și credință, actorul a spus că aceștia trebuie să fie atenți la ceea ce citesc în presă despre acest subiect.

"Acele articole cu adevăruri presărare printr-o mare de minciuni nu sunt scrise la întâmplare. Cine scrie aceste articole, știe foarte bine ce face. Îmi dau seama cu rea-intenție. Oamenii sunt niște victime. Și pentru a nu mai fi victimă, trebuie să știi foarte bine pe unde mergi. În mediul online sunt foarte multe capcane, nu ai timp să verifici. Este o tehnică de manipulare", a spus Surulescu.

Actorul din "Rămân cu tine"  afirmă că tinerii români sunt credincioși, în ciuda a ceea ce apare de multe ori în presă.

"Se spune că sunt prea multe biserici în București. Serios? Numai un om care nu merge la Biserică, care n-are treabă cu nimic, spune așa ceva. Eu mă duc în fiecare duminică și e plin. Dacă întârzii, stau la ușă", a afirmat el la Trinitas TV.

Vlad Miriță a completat și a spus că în acest moment se dă o bătălie mediatică:

"E o luptă care se dă în plan mediatic, iar reduta este sufletul și mintea tinerilor.Ei sunt forța unui neam, a unei țări".