ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Responsabilul HBO, Michael Lombardo, a anunțat joi că "Game of Thrones", serialul vedetă al postului, va avea cel puțin opt sezoane, relatează EFE, conform Agerpres.

"Întrebarea este cât de departe, după al 7-lea sezon, putem ajunge. David Benioff și Dan Weiss — directorii de creație ai serialului — consideră că mai sunt încă doi ani după al șaselea. Mă bucur că au ajuns la această idee. Este ceea ce avem acum în vedere", a declarat Lombardo.

Responsabilul HBO nu a exclus posibilitatea de a filma în viitor un serial derivat, în stilul 'Fear the Walking Dead' și matricea sa, 'The Walking Dead'.

"Sunt deschis la orice ar dori să facă Dan și David. Totul depinde de ei. Există subiecte mari care pot fi povestite într-un prequel. Nu am avut încă discuții pe această temă", a afirmat acesta. 

HBO a confirmat în iunie că o parte din al 6-lea sezon va fi filmat în locații naturale din Spania, mai concret în orașele Girona și Peńíscola.

Bazat pe best-sellerul 'A Song of Ice and Fire', al scriitorului George R.R. Martin, 'Game of Thrones' și-a încheiat al cincilea sezon în iunie și a început deja filmările la cel de-al 6-lea la Belfast.