ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andre Rieu a avut şapte concertate la Bucureşti, iar una dintre surpizele pregătite românilor a fost apariţia lui Gheorghe Zamfir pe scena din Piaţa Constituţiei.

Secvenţa a fost un real succes, cel mai mare naist din lume impresionând zecile de mii de oameni care au asistat la concerte cântând The Lonely Shepherd la jumătatea spectacolului, iar în final a urcat din nou pe scenă alături de taraful său. Andre Rieu a decis să-l coopteze pe Zamfir şi pentru următoarele concerte ce vor avea loc la Maastrich, Olanda. 

"Prieteni dragi, mă aflu la Maastrich împreună cu delegaţia mea formată din 55 de români frumoşi. Povestea alături de Andre Rieu continuă! Încă 7 concerte în Olanda prin care vom arată lumii ce comoară nepreţuită e folclorul nostru", a fost mesajul lui Gheorghe Zamfir. 
 
După seria concertelor de la Bucureşti, Andre Rieu mărturiseşte că nu va uita niciodată căldura cu care a fost întâmpinat de publicul român şi promite că va reveni, cu siguranţă, pentru noi concerte în România.