ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Maestrul Tudor Gheorghe a declarat că pe 2 noiembrie a pus ștamplia în dreptul lui Victor Ponta, "tinerețea, inteligența și dinamismul" premierului determinându-l pe artist să îl susțină.

Livrare gratuita in 24 de ore!

„Pe data de 2 noiembrie am votat, alături de câteva milioane bune de români, Victor Ponta. Nu mi-a sugerat nimeni, nu m-a obligat nimeni, e greu sa mă oblige pe mine cineva să spun acest lucru. Eu cred că la ora actuală, și e dreptul meu să cred asta, la Cotroceni ar fi bine să ajungă Victor Ponta, pentru că este tânăr, avem nevoie de un Președinte cetățean român, tânăr, inteligent, dar mai ales viu!" a declarat Tudor Gheorghe.

La rândul său Victor Ponta i-a mulțumit călduros maestrului Tudor Gheorghe printr-o postare pe pagina oficală de Facebook : „Susținerea maestrului Tudor Gheorghe mă onorează. Vă mulțumesc! Vă prețuiesc și vă respect enorm pentru ca tineți viu spiritul românesc, dragostea de limbă și mândria noastră națională!".