ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Uitându-ne în jurul nostru, de multe ori devenim plictisiți sau chiar nemulțumiți de ceea ce vedem. Următorul caz ar trebui să ne învețe să apreciem România și societatea în care trăim.

Ideologia schimbării de gen (indiferent de sexul biologic, un individ poate să se "simtă" bărbat sau femeie) a ajuns atât de departe încât crează cazuri ieșite din comun.

Astfel, familia Carter, din Oklahoma, California, a decis să-l încurajeze pe băiețelul lor de patru ani, Jack, să se considere...fetiță. Mama lui Jack îl strigă acum...Jackie. 

"Jack părea trist, mai trist decât ar trebui să arate un copil de 3 ani și jumătate. Părea că are o greutate pe care o poartă umeri, ca și cum ar vrea să zică ceva, dar nu știam despre ce este vorba", a povestit Mary Carter pentru The Daily Caller.

"Așa că l-am întrebat dacă este supărat pentru că nu se duce la școală, în ziua respectivă. A pus capul în pământ și mi-a zis: 'Nu, sunt supărat pentru că sunt băiat' ", a continuat femeia.

Acela a fost momentul în care femeia spune că a realizat ce se întâmplă cu fiul său. S-a dus la o farmacie și i-a cumpărat benzi elastice pentru a-i face codițe în păr băiatului.

"N-am mai văzut un copil așa fericit. Într-o oră făcuse tranziția de la tristețe la bucurie și am simțit că am făcut ce trebuia", afirmă femeia.

În lunile care au urmat, părinții și copilul i-au ales un nume, cu ajutorul educatoarei de la pregătitoare. Au ales numele "Jackie" și la împlinirea vârstei de patru ani i-au cântat prima oară "La mulți ani Jackie".

De-atunci înainte, toată lumea s-a referit la băiatul de patru ani ca Jackie. Singura care are voie să-i spună pe nume, Jack, este sora lui mai mare Chloe. "Cred că Chloe este încă atașată de amintirea frățiorului său, Jack. Este greu să se despartă de asta", afirmă James, tatăl.

Walt Heyer, autor și persoană care și-a făcut schimbare de sex, apoi a revenit la sexul biologic, spune că un copil nu se naște într-un fel și se simte altfel din întâmplare.

"Sunt multe întrebări aici. Copiii nu se nasc cu dorința de a-și schimba genul. Există o tulburare în dezvoltarea copilului care provine dintr-un eveniment sau o serie de evenimente legat de abuz, traume sau din cauza unei mame sau unui tată supraprotector. De multe ori provine și din cauza abuzului sexual", a afirmat Heyer pentru Daily Caller.

Acesta a povestit că în copilărie bunica îl îmbrăca în haine de fetiță. "Motivul pentru care am reacționat e din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat mie. Bunica mă tot îmbrăca în fetiță și era mai fericită să mă vadă așa, decât ca băiat, așa cum m-am născut", a spus Heyer.