Imagini care îţi întorc stomacul pe dos au fost publicate de doi clienţi ai Mega Image. 

În urmă cu câteva zile, Costin Comba a publicat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ cu nişte gândaci de bucătarie care mergeau pe produsele de panificaţie din magazinul Mega Image Romancierilor. Clientul a relatat că după ce a făcut filmuleţul le-a arătat celor responsabili imaginile, iar aceştia au început să tremure de frică!
 
Imaginile s-au propagat pe Facebook şi au ajuns inclusiv la Mega Image. Replica belgienilor este de a pune batista pe ţambal: "Am vizualizat imaginile şi în prezent sunt făcute verificări în magazin cu scopul soluţionării cât mai rapide". 
 
Acest eveniment neplăcut cu este singular. La un magazin din Mega Image din zona Domenii un client a fotografiat un şobolan care se plimba printre rafuri.
 
 
Un alt client a găsit pe rafturile de la Mega Image pâine mucegăită..
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews