Peste 180.000 de persoane au participat zilele trecute la parada gay de la Tel Aviv, ajunsă la a-17-a ediție.

La parada gay desfășurată pe străzile orașului din Israel au luat parte și aproximativ 30.000 de străini, veniți special în cadrul așa numitului ”turism homosexual”, scrie presa israeliană, citată de UPI.
 
”Urez astăzi bun venit oaspeților noștri, în cel mai prietenos oraș cu homosexualii”, le-a transmis primarul Tel Aviv-ului, Ron Huldai, prezenți la paradă.  Defilarea miilor de homosexuali pe străzile orașului s-a încheiat cu un concert, pe plajă, susținut de câștigătoarea Eurovision din 2014, Conchita Wurst.
 
Dedicată în acest an transsexualității, parada de la Tel Aviv a devenit deja o tradiție, unde, cu multe zile înainte, străzile și magazinele sunt decorate cu steagul curcubeului, simbol al homosexualilor.
 
Tel Aviv a fost, de altfel, numit drept Best Gay City într-un sondaj realizat de GayCities, în 2011, și s-a clasat pe poziția a doua în topul orașelor cele mai bune pentru a petrece o lună de miere gay, conform  Business Insider, în 2013.
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews