Eternele negocieri în care s-au implicat grecii, respectiv Troika (FMI, CE, BCE) au ajuns, se pare, la capăt. Grecii nu mai vor să treacă prin și mai multă austeritate, iar premierul Alexis Tsipras a convocat un referendum național pentru data de 5 iulie.

Cetățenii vor fi întrebați dacă doresc ca Grecia să accepte condițiile Troicii pentru un nou împrumut sau dacă vor ca guvernul Tsipras să refuze.

În acest timp, sute de mii de oameni ies pe străzile Atenei cerând Guvernului să spună "NU"(Ahi, în limba greacă) noilor acorduri cu Troika.


 

Ax Ellada Elladitsa everyones lost their warm smile!!! Cannot believe what we a seeing here tonight

Posted by George Sophie Flourentzou on 29 Iunie 2015

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews