Un tânăr care se recomandă drept predicator creştin a fost bătut cu sălbăticie de participanţii la un festival al homosexualilor ce avea loc la Seattle.

În imagini se vede cum doi tineri, dintre care unul ţine o pancardă şi celălalt o Biblie, sunt agresaţi de un grup de participanţi la Pridefest (Festivalul Mândriei) din Seattle.

La începutul clipului se poate observa cum un tip chelios şi masiv îi ceartă pe cei doi tineri, cerându-le să plece, în timp ce o femeie îl împinge pe unul dintre ei.

La un moment dat, mai multe persoane îl atacă pe tânărul ce ţine pancarda, reuşind să o rupă. În timp ce acesta se opune atacului, mai mulţi susţinători ai atacatorului se alătură acestuia, lovindu-l pe tânăr.

Bătaia s-a întrerupt după intervenţia poliţiei, care l-a arestat pe individul agresiv de la începutul filmării.  Pe 26 iunie 2015, Curtea Supremă a SUA a legalizat căsătoriile între persoane de acelaşi sex pe teritoriul american.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews