ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bucureştiul nu este un oraş sigur, chiar dacă autorităţile încearcă să arate acest lucru bazându-se pe nişte statistici ireale.

Scandalurile din Centrul Istoric sau ţiganii care te hăituisesc pentru a le da bani pentru locul de parcare fac parte din cotidian.

Mai nou, hoţii nu se feresc nici măcar de aglomeraţie, comiţând infracţiuni cu violenţă chiar în timpul zilei. Un astfel de caz a avut loc pe vineri, 5 iunie, la ora 13:00, în zona Rahova, în staţia tramvaiului 32. Un hoţ a încercat să-i fure geanta unei femei şi pentru că nu a reuşit din prima, a trântit-o pe ciment, continuând să tragă de bunul femeii. Într-un final, a renunţat şi a fugit pe o stradă din cartier.

Imaginile au fost postate de userul Evil Pasarin pe YouTube. Acesta spune că a omis să seteze data camerei montată pe maşină.