Pe 6 iunie a avut loc la Kiev a doua ediţie a paradei homosexualilor și lesbienelor din Ucraina. Au participat în jur de 300 de persoane, mulţi având feţele acoperite. Foarte probabil, printre ei s-au aflat reprezentanţi ai organizaţiilor internaţionale, gen ambasade, şi activişti care călătoresc prin toată lumea doar pentru a participa la astfel de parade. Autorităţile ucrainene au acordat o protecţie sporită evenimentului, nu mai puţin de 2000 de poliţişti făcând scut în jurul acestora.

Chiar preşedintele Poroșenko a apărat dreptul minorităţilro sexuale, spunând că toţi cetăţenii au dreptul la liberă exprimare și manifestare publică a opiniilor, arătând astfel că încearcă să impună democraţia.

Manifestaţia a fost contestată de extrema dreaptă care a încercat să-i atace pe homosexuali. Revolta a fost însă înăbuşită brutal de poliţie. Autorităţile au arestat peste 30 de oameni după ce un poliţist a fost rănit destul de grav în timpul altercaţiilor.
 
Este greu de crezut că o ţară majoritar ortodoxă va accepta ceea ce Occidentul impune cu forţa. În Rusia, acest tip de manifestări a fost interzis în următorii 100 de ani.
 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.