ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă mai aduceţi aminte de Costi Ioniţă? Fostul component al trupei Valahia, care făcea furori la începutul anilor 2000, a devenit un adevărat star.

Recent, Ioniţă a fost invitat la "Today Show”, o emisiune cu audienţă zilnică de zeci de milioane de telespectatori, unde a interpretat hitul "I Need Your Love”.

Costi Ioniţă e primul român care atinge această performanţă, să cânte pe scena celebrului show. El a făcut spectacol alături de Shaggy, Mohombi şi Faydee, iar piesa a ridicat în picioare publicul newyorkez. "Este o muncă în spate. E, într-adevăr, un sentiment fabulos să vezi că oamenii îţi cântă melodia de la cap la coadă şi nu oriunde, ci în SUA. A fost multă muncă, dar fără ajutorul lui Dumnezeu nu cred că puteam să fac toate astea. Până la urmă, toate stau într-o inteligenţă superioară, care le ordonează aşa cum trebuie. N-am crezut că piesa va avea succes”, a declarat Costi Ioniţă pentru Ziarul Ring.

Despre melodie spune că, aşa cum s-a întâmplat cu toate piesele lui, a vrut să transmită publicului numai lucruri pozitive. "Prin muzica pe care o fac vreau să aduc cât mai multă iubire, folosesc de multe ori cuvântul «love», aşa cum am făcut şi pentru hitul ăsta. După ce compun fiecare melodie spun «Doamne, facă-se voia Ta!». Aş vrea să înţeleagă asta şi producătorii români. Să renunţe la semnele demonice şi să optăm pentru armonie, lumină şi pozitivism”, spune artistul. 

"I Need Your Love” a strâns peste 51 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar pe site-ul artistului are aproape 300 de milioane, ceea ce îi completează veniturile cu peste 500.000 de euro. Performanţa din Statele Unite nu e singura pentru Costi Ioniţă. "I Need Your Love” a fost pe locul 1 la Radio BBC şi în Orientul Mijlociu (Dubai, Oman, Bahrain), şi pe locul 20 în Billboard, topul oficial al industriei muzicale din SUA. În Rusia, Costi s-a situat pe poziţia a noua, iar în Africa, pe locul cinci. 

"Voi promova şi voi arăta lumii întregi, atât cât voi putea, că neamul românesc şi România sunt frumoase. Iar noi, românii, ar trebui să fim mai mândri.", a încheiat Ioniţă.