ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un caz de-a dreptul şocant a avut loc într-un fast-food KFC, acolo unde un client pretinde că a primit un şobolan prăjit în loc de pui!

Întâmplarea a avut loc în Wilmington, California, iar clientul a povestit ce a păţit: "Când am muscat, am constatat că era foarte tare și cauciucata, așa că m-am uitat la ea. Când m-am uitat, avea forma unui șobolan, cu tot cu coadă. Mi s-a cutremurat tot corpul! M-am simțit ciudat de atunci", a declarat Devorise Dixon.
 
Americanul a filmat totul, iar imaginile se pare că îi dau dreptate.

Cei de la KFC au afirmat că nu l-au putut contacta pe Dixon nici direct și nici prin intermediul avocaților și că i-au oferit un audit independent al produsului, refuzat însă. De asemenea, cei de la KFC au declarat că mâncarea lor este produsă la cele mai înalte standarde de siguranță și că investigațiile lor au arătat că plângerea lui Dixon este falsă. 
 
Ulterior, conform CNN, Dixon ar fi venit la restaurant şi ar fi raportat problema. KFC i-ar fi oferit o masă gratuită, mai spune sursa citată.