Vremea se schimbă weekendul acesta în aproape toată țara. Meteorologii anunță temperaturi scăzute, ploi,  și ninsori  în anumite regiuni montane.

Weekendul acesta România va fi cuprinsă de temperaturi mai puțin obișnuite ca până acum. Sâmbătă se anunță ploi, cu temperaturi de 15 și 22 grade Celsius, cu 22 de grade în Oltenia și 15 în Nordul Moldovei.Duminică va fi și mai Răcoare, între 10 și 18 grade. În Nord, Nord-Vest și Centru vor fi temperaturi mai coborâte decât mediile climatologice, acolo vor fi între 12 și 16 grade, (...) cu câteva grade mai puțin decât media climatologică”, potrivit  Meda Andrei, meteorolog de serviciu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).  În Capitală, însă, lucruirle stau mai bine, vor fi câteva ploi și un vânt puțin mai alert, la temperaturi de 18-19 grade.

Pentru cei care vor să călătorească la munte, ANM avertizează cu ninsori și lapoviță, la altitudini mai mari, duminică seara  și în noaptea dintre duminică și luni.  De luni, însă, vremea se încălzește, cu temperaturi între 12 ș 18 grade, trecător fiind ploi în Muntenia și Oltenia, și puțină lapoviță în Banat.