Vremea se schimbă weekendul acesta în aproape toată țara. Meteorologii anunță temperaturi scăzute, ploi,  și ninsori  în anumite regiuni montane.

Weekendul acesta România va fi cuprinsă de temperaturi mai puțin obișnuite ca până acum. Sâmbătă se anunță ploi, cu temperaturi de 15 și 22 grade Celsius, cu 22 de grade în Oltenia și 15 în Nordul Moldovei.Duminică va fi și mai Răcoare, între 10 și 18 grade. În Nord, Nord-Vest și Centru vor fi temperaturi mai coborâte decât mediile climatologice, acolo vor fi între 12 și 16 grade, (...) cu câteva grade mai puțin decât media climatologică”, potrivit  Meda Andrei, meteorolog de serviciu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).  În Capitală, însă, lucruirle stau mai bine, vor fi câteva ploi și un vânt puțin mai alert, la temperaturi de 18-19 grade.

Pentru cei care vor să călătorească la munte, ANM avertizează cu ninsori și lapoviță, la altitudini mai mari, duminică seara  și în noaptea dintre duminică și luni.  De luni, însă, vremea se încălzește, cu temperaturi între 12 ș 18 grade, trecător fiind ploi în Muntenia și Oltenia, și puțină lapoviță în Banat.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews