Iarna a apărut în anumite zone ale țării unde s-au înregistrat temperaturi mai scăzute față de restul regiunilor. Drumarii au intervenit deja cu ustensile de curățare a carosabilului, potrivit Cotidianul.ro.

În anumite regiuni ale României a început joi să ningă, punând în dificultate șoferii luați pe nepregătite. A nins în Harghita, Neamț,  în județul Vrancea la granița cu județele Covasna și Bacău,  în DN 2D, în zona localității Greșuiar, iar  peisaje hibernale au apărut deja în Parcul Natural Putna.

Drumarii au intervenit cu utilaje de deszăpezire  pentru a curăța carosabilul, chiar dacă este acoperit cu straturi subțiri de zăpadă. Poliția rutieră supraveghează traficul rutier.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.