Iarna a apărut în anumite zone ale țării unde s-au înregistrat temperaturi mai scăzute față de restul regiunilor. Drumarii au intervenit deja cu ustensile de curățare a carosabilului, potrivit Cotidianul.ro.

În anumite regiuni ale României a început joi să ningă, punând în dificultate șoferii luați pe nepregătite. A nins în Harghita, Neamț,  în județul Vrancea la granița cu județele Covasna și Bacău,  în DN 2D, în zona localității Greșuiar, iar  peisaje hibernale au apărut deja în Parcul Natural Putna.

Drumarii au intervenit cu utilaje de deszăpezire  pentru a curăța carosabilul, chiar dacă este acoperit cu straturi subțiri de zăpadă. Poliția rutieră supraveghează traficul rutier.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews