Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 25 de județe, unde începând de marți seară și până joi dimineață, în zonele de munte va ninge și se va depune un strat nou de zăpadă, iar vântul va avea viteze de până la 80-90 de kilometri pe oră, viscolind zăpada. În estul și sud-estul țării vor fi precipitații mixte, iar de joi vremea va deveni geroasă, noaptea și dimineața, în nordul și centrul țării.

Județele Caraș-Severin, Hunedoara, Sibiu, Brașov, Covasna, Hargita, Neamț, Suceava, Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Timiș, Arad, Bihor, Sălaj, Cluj, Alba, Maramureș, Bistrița-Năsăud și Mureș vor fi de marți, ora 20.00, până joi, la ora 10.00, sub avertizare cod galben de ninsori viscolite în zonele de munte.

Potrivit avertizării transmise de Administrația Națională de Meteorologie, în zonele de munte din cele 25 de județe se va depune strat nou de zăpadă, care local va fi consistent, iar vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăși 60-70 de kilometri pe oră și pe creste 80-90 de kilometri pe oră, viscolind și spulberând zăpada.

În restul țării, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice, vor fi intensificări ale vântului și precipitații în general slabe cantitativ, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare.

Începând de joi, vremea va deveni rece, geroasă în timpul nopților și dimineților în nordul și centrul țării și pe arii mai restrânse în rest, iar vântul va avea intensificări mai ales în sud-est.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews