Plouă astăzi, chiar abundent în unele regiuni, apoi avem parte și de vreme mai bună, anunță Digi 24.

În sud și est temperaturile vor fi plăcute, dar în restul țării vremea va fi răcoroasă. Astfel, maximele vor fi cuprinse între 14 și 22 grade.

Ploile vor continua în Oltenia, Transilvania, Maramureș și la munte, iar pe spații mici se mai pot strânge peste 20 litri de apă pe mp. În celelalte regiuni, doar izolat va ploua slab.

În București, norii se vor înmulți din când în când, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va fi liniștit, iar presiunea aerului nu se va modifica semnificativ. La amiază, termometrele vor indica până la 21 de grade.

La munte, înnorările se vor accentua temporar și va ploua, izolat mai abundent. Dar, pe parcursul nopții, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla cel mult moderat, iar temperaturile vor depăși ușor 10 grade doar pe Valea Prahovei.

La noapte cerul va deveni variabil, iar mâine și poimâine vremea va fi plăcută în mare parte din țară. Doar în sud-vest, în nord și pe la munte, mai ales după-amiaza și seara, vor fi ploi de scurtă durată. În schimb, de luni noaptea atmosfera va deveni instabilă și aversele vor cuprinde toată țara. În sud acestea vor fi însemnate cantitativ, iar temperaturile vor scădea considerabil.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews