Vremea va continua să se încălzească, devenind mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată, în cea mai mare parte a țării, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 9 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade. Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros și doar pe arii restrânse va ploua slab, îndeosebi în sud-vestul teritoriului și în zonele de munte. Dimineața, în sud și în est, pe arii restrânse va fi ceață.

La București, vremea se va încălzi semnificativ, devenind cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în primele ore ale zilei, când vor mai fi condiții de ceață. Temperatura maximă va fi de 16...18 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Marți, însă, valorile termice vor marca o scădere în vestul și nord-vestul teritoriului, dar vremea se va menține mult mai caldă, temperaturile maxime oscilând între 10...11 grade și 20 de grade iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade. Cerul va fi mai mult noros și va ploua, iar în zonele de munte, ziua vor fi mai ales ploi, iar noaptea și lapovițe sau ninsori. Vântul va avea intensificări la munte și, temporar, îndeosebi în prima parte a intervalului și în celelalte regiuni, informează Mediafax.