Ploaia și grindina au făcut probleme în județele Dâmbovița și Ilfov, informează B1 TV. În județul Dâmbovița, în comuna Răcari, o parte dintre cetățeni nu s-au putut bucura de ziua copilului, deoarece o furtună puternică a pus la pământ mai mulți copaci. Aproape 100 de gospodării au rămas fără curent electric, iar culturile agricole au fost distruse.

În alte zone din sudul țării grindina a lovit cu furie. Nici Capitala sau județul Ilfov nu au fost ocolite de vremea rea.

În Ilfov, o ploaie torențială care a durat doar câteva minute a făcut prăpăd. Orașul Bragadiru a fost cel mai afectat de furtună. Mai mulți copaci dar și stâlpi de electricitate au fost puși la pământ de urgia care a venit parcă din senin.

Probleme au fost și în Capitală. Din cauza vijeliei, un copac a căzut pe șoseaua Eminescu. În cădere, pomul a agățat și distrus un panou publicitar. Din fericire, nimeni nu trecea prin zonă în acel moment. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a îndepărta crengile.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews