Ploaia și grindina au făcut probleme în județele Dâmbovița și Ilfov, informează B1 TV. În județul Dâmbovița, în comuna Răcari, o parte dintre cetățeni nu s-au putut bucura de ziua copilului, deoarece o furtună puternică a pus la pământ mai mulți copaci. Aproape 100 de gospodării au rămas fără curent electric, iar culturile agricole au fost distruse.

În alte zone din sudul țării grindina a lovit cu furie. Nici Capitala sau județul Ilfov nu au fost ocolite de vremea rea.

În Ilfov, o ploaie torențială care a durat doar câteva minute a făcut prăpăd. Orașul Bragadiru a fost cel mai afectat de furtună. Mai mulți copaci dar și stâlpi de electricitate au fost puși la pământ de urgia care a venit parcă din senin.

Probleme au fost și în Capitală. Din cauza vijeliei, un copac a căzut pe șoseaua Eminescu. În cădere, pomul a agățat și distrus un panou publicitar. Din fericire, nimeni nu trecea prin zonă în acel moment. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a îndepărta crengile.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.