Meteorologii au anunțat că vremea va deveni instabilă în cea mai mare parte a țării urmând a se înregistra, până marți dimineață, frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și intensificări ale vântului. 

În după-amiaza zilei de luni, în regiunile sudice vremea se va menține călduroasă, chiar caniculară în sudul extrem al Olteniei și în sud-vestul Munteniei, unde temperaturile vor ajunge până la 36 de grade.

Meteorologii au transmis, luni, o informare de instabilitate atmosferică ce va intra în vigoare la ora 13.00.

Până marți dimineață la ora 3.00, în zonele montane și submontane, apoi și în regiunile sudice și sud-estice, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

Cantitățile de apă vor depăși local 15...20 de litri pe metru pătrat și izolat 30...40 de litri pe metru pătrat.

În după-amiaza zilei de luni, în regiunile sudice vremea se va menține călduroasă, local caniculară în sudul extrem al Olteniei și în sud-vestul Munteniei, unde vor mai fi temperaturi maxime de 35...36 de grade.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.