La peste 2.000 de metri, la Bâlea-Lac în județul Sibiu, a dat prima ninsoare, informează Mediafax.

La Bâlea Lac a început să ningă luni după-amiaza și la peste 2.000 de metri, în Munții Făgăraș, ninsoarea este spulberată.

Zăpada s-a așternut răzleț, sub formă de petice în zona cabanelor de la Bâlea, precizează sursa citată.

Temperaturile la Bâlea Lac sunt de minus două grade Celsius, la ora transmiterii acestei știri, iar în timpul nopții se prognozează minus zece grade Celsius.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov a anunțat că  pe Transfăgărășan nu se acționează în timpul nopții, pentru că este prea periculos. Deocamdată DRDP are un utilaj cu lamă și răspânditor de sare și o freză, pentru cazul în care va fi necesară intervenția pe șosea, iar la nevoie, utilajele pot fi suplimentate.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews