Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității o informare meteo de precipitații moderate cantitativ, ninsori, strat de zăpadă consistent în zona de munte, intensificări ale vântului și polei, valabilă în intervalul 21 februarie, ora 05 - 22 februarie, ora 10.

În intervalul menționat, în vestul, nord-vestul și centrul țării, precum și la munte, vor fi precipitații moderate cantitativ și se vor cumula local 10...15 l/mp și pe arii restrânse peste 25 l/mp.

La munte și în Maramureș vor predomina ninsorile și, îndeosebi în nordul Carpaților Orientali, în Munții Apuseni și la altitudini mari în Carpații Meridionali, se va depune strat nou, consistent de zăpadă. În Crișana și

Transilvania se vor semnala precipitații mixte ce vor favoriza depunerile de polei.

Temporar vântul va avea intensificări în zona de munte, cu viteze de 50...60 km/h, iar pe creste rafalele vor depăși 70...80 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea.

Intensificări ale vântului se vor semnala și în restul teritoriului, local și temporar cu viteze de 50...60 km/h.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.