Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertiyare Cod galben de vânt până la ora 14.00, valabilă pentru zona de multe a județelor Cluj, Bistrița-Năsăud și Maramureș.

La peste 1400 m altitudine, se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor depăși 70-80 km/h și izolat 100 km/h.

Intensificările vântului vor fi asociate cu ninsoare viscolită, care va duce la scăderea vizibilității.

De asemenea, meteorologii au anunțat un Cod galben de vânt, valabil până la ora 13.00. Afectate sunt zonele de munte ale județelor Buzău, Prahova, Argeș și Dâmbovița.

Astfel, la altitudini peste 1500 m, vor fi intensificări ale vântului, ce vor atinge și depăși la rafală 90 km/h.

Intensificările vântului vor spulbera zăpada.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews