În județul Gorj ninge pe DN67C, Novaci - Rânca, iar stratul de zăpadă de pe carosabil măsoară 2-3 centrimetri. În județul Cluj, ninge abundent pe autostrada A3 Turda  - Gilău, iar stratul  de zăpadă pe carosabil măsoară, pe benzile numărul unu, un centimetru.

În ambele județe, drumarii  acționează cu utilaje de deszăpezire și de împrăștiere a materialului antiderapant.

În județul Covasna, ninge pe DN11, iar traficul rutier a fost oprit în Pasul Oituz, în vederea deszăpezirii.

De asemenea, ninsori se înregistrează în județele Vrancea, Buzău. La Predeal și Poiana Brașov zăpada are peste 20 de centimetri și continuă să ningă.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews