Administrația Națională de Meteorologie a emis noi atenționări Cod galben de intensificări ale vântului. Astfel,în intervalul 1 aprilie, ora 15.00 - 2 aprilie, ora 21.00, în cea mai mare parte a Munteniei și Dobrogei, iar în noaptea de duminică spre luni (01/02 aprilie) și pe parcursul zilei de luni (2 aprilie) local și în Oltenia și Transilvania vor fi intensificări temporare ale vântului cu viteze de peste 45 - 55 km/h.

În plus, în perioada 1 aprilie, ora 21.00 - 2 aprilie, ora 21.00, va fi cod galben de vânt puternic în cea mai mare parte a zonei de munte, vântul va avea intensificări cu viteze, în general, de 55 - 65 km/h.
 
Cu toate acestea, începând de marți vremea începe să se încălzească.

Astfel, conform ANM, marți, miercuri și joi, vreme se îmbunătățește, dispar precipitațiile, iar vântul va fi moderat în anumite zone.

În vest și sud, temperaturile vor atinge și depăși 21-23 de grade.

De joi noaptea vom avea un episod scurt de ploi, în jumătatea de vest.

De sâmbătă, vremea începe să se amelioreze, dar vor fi înnorări pe parcursul zilei, în majoritatea regiunilor.

În prima și a doua zi de Paște, ne vom bucura de vreme frumoasă, cu temperaturi între 14 și 22 de grade.

În București, vor fi 19-20 de grade.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews