Administrația Națională de Meteorologie a emis noi atenționări Cod galben de intensificări ale vântului. Astfel,în intervalul 1 aprilie, ora 15.00 - 2 aprilie, ora 21.00, în cea mai mare parte a Munteniei și Dobrogei, iar în noaptea de duminică spre luni (01/02 aprilie) și pe parcursul zilei de luni (2 aprilie) local și în Oltenia și Transilvania vor fi intensificări temporare ale vântului cu viteze de peste 45 - 55 km/h.

În plus, în perioada 1 aprilie, ora 21.00 - 2 aprilie, ora 21.00, va fi cod galben de vânt puternic în cea mai mare parte a zonei de munte, vântul va avea intensificări cu viteze, în general, de 55 - 65 km/h.
 
Cu toate acestea, începând de marți vremea începe să se încălzească.

Astfel, conform ANM, marți, miercuri și joi, vreme se îmbunătățește, dispar precipitațiile, iar vântul va fi moderat în anumite zone.

În vest și sud, temperaturile vor atinge și depăși 21-23 de grade.

De joi noaptea vom avea un episod scurt de ploi, în jumătatea de vest.

De sâmbătă, vremea începe să se amelioreze, dar vor fi înnorări pe parcursul zilei, în majoritatea regiunilor.

În prima și a doua zi de Paște, ne vom bucura de vreme frumoasă, cu temperaturi între 14 și 22 de grade.

În București, vor fi 19-20 de grade.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.