Vremea se va răci puternic în zilele următoare, iar cel mai frig va fi în Transilvania unde în depresiuni, temperaturile vor scădea până la minus 25 de grade Celsius.

În orașele mari, gerul năprasnic se va simți cel mai tare în Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu și Baia Mare, unde spre dimineață vor fi temperaturi ce se vor apropia de minus 20 de grade Celsius.

În plus, de miercuri, în Transilvania revin și ninsorile. Șoferii care au drum în zone de munte trebuie să se pregătească pentru trafic în condiții de iarnă. Gerul se va extinde treptat și va cuprinde până duminică toată țara. În ajun de Bobotează și în prima zi din weekend, apar precipitații și ninsori și în sudul țării.

Vreme foarte rece va fi și în Moldova și Dobrogea, unde vântul va sufla cu putere și va fi viscol.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews