Vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a țării și va fi caldă pentru acestă dată, chiar deosebit de caldă la deal și la munte. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare în regiunile sudice, iar în restul teritoriului va fi temporar noros, anunță Administrația Națională de Meteorologie

Mai ales spre seară și noaptea va ploua slab și izolat în nord, centru și est, iar în Carpații Orientali, pe arii restrânse, se vor semnala preciipitații mixte. În zonele joase, cu precădere din vestul și centrul țării, îndeosebi dimineața și noaptea, se va semnala nebulozitate joasă sau ceață, izolat persistentă și asociată cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, dar trecător și în sud-vestul și nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în zonele cu ceață persistentă și 17 grade în dealurile subcarpatice din sud, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 și 4 grade.

La București, joi, vremea va fi caldă pentru acestă dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 1...2 grade.

În țară, vineri, valorile termice vor marca o scădere ușoară față de ziua anterioară în majoritatea zonelor, dar se vor menține în general mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări și vor cădea precipitații local în nord-vest, nord, centru și est și izolat în rest. Acestea vor fi ploi, dar la munte vor predomina ninsorile, ce își vor face apariția trecător și în Maramureș, Transilvania și în Subcarpații Moldovei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 13 grade, iar cele minime între -6 și 3 grade. În zonele joase de relief, pe arii restrânse va mai fi ceață.