Administrația Națională de Meteorologie anunță o vreme schimbătoare în următoarele zile. Dacă vineri și sâmbătă, vremea se va răci, înregistrându-se precipitații în majoritatea zonelor țării, de duminică vremea se va încălzi din nou.

Sâmbătă, vremea va fi în general închisă în jumătatea de nord a țării și va ploua pe arii extinse, iar în Moldova, Maramureș vor fi și lapovițe și ninsori. La munte vor predomina ninsorile. În restul țării, cerul va avea înnorări temporare, iar ploile se vor semnala pe spații restrânse, mai ales în Dobrogea. Vântul va avea intensificări în zona montană și în sud-vestul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade la Suceava si Iasi și 12 grade la Drobeta Turnu Severin, conform Realitatea TV.

În București, este posibil să plouă slab. Dimineața, 0...2 grade și la amiază, 9...10 grade.

Duminică, vremea va intra într-un proces de încălzire. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade în Baia Mare și 13 grade la Drobeta Turnu Severin.

Va ploua local în jumătatea de nord și izolat în restul teritoriului, iar în primele ore ale zilei, pe spații restrânse vor mai fi precipitații mixte în Maramureș, Crișana, Transilvania și la munte. Vântul va avea intensificări la munte. Dimineața, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

În București, dimineața, 0...2 grade și la amiază, 10..11 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

De luni, soarele va deveni generos și odată cu pătrunderea unui aer mai cald, vremea se va încălzi considerabil. Prin sud și sud-vest se vor atinge chiar și 19 grade Celsius.