Vremea va fi ușor mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată din an. Cerul va fi temporar noros și îndeosebi în regiunile vestice, nordice și centrale, local vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie. În zona montană se va semnala lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 3 grade. Pe arii restrânse se va produce brumă.

 BUCUREȘTI

Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad. Noaptea este posibil să se producă brumă.

 DUMINICĂ

Vremea se va menține ușor mai rece decât normalul termic al acestei date calendaristice. Astfel, temperaturile maxime, vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -5 și 4 grade. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala precipitații în general slabe cantitativ. Local în jumătatea de vest și izolat în rest vor fi mai ales ploi, iar în zonele montane și submontane vor fi ninsori sau lapovițe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și în sudul Banatului. Se va produce brumă în regiunile nordice și centrale și pe arii mai restrânse în rest.